Çözüldü✓ 400k'ya Bilgisayar Toplama Önerileri

With

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
400.000
Reklam sektöründe çalışıyorum. Bilgisayarla çok işimiz oluyor malum. Sağlam ürünlerden oluşan, 400 bin TL'ye kadar bir toplama sistem olarak neler önerirsiniz? Sadece kasa, monitör hariç.​

Reklam sektöründe çalışıyorum. Bilgisayarla çok işimiz oluyor malum. Sağlam ürünlerden oluşan, 400 bin TL'ye kadar bir toplama sistem olarak neler önerirsiniz? Sadece kasa, monitör hariç.​
Rtx 5090 astral u 9 290k plus lı 64 ramli kasa güzel olurdu ama iş için kyllancağını sayarsak

Rtx 5090 astral u 9 290k plus lı 64 ramli kasa güzel olurdu ama iş için kyllancağını sayarsak
core 9 290k plus üretilmekten vaz geçildi. Onun haricinde rtx 5090 tercih edildiğinde zamlardan dolayı sadece ekran kartı 300k geri kalan 100k ile 64gb ram tercih edilemez

Lol oynayanın da bilgisayarda çok işi oluyor. 'Çok işimiz var malum' u biz bilmiyoruz, hangi programları kullanacaksın bunları söylersin ona göre öneride bulunur, amacın yardım istemek mi bütçe ile hava cıva kasma mı?

-Ekran Kartı- (245k)
https://www.incehesap.com/msi-gefor...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.58.3
-İşlemci- (25k)
https://www.akakce.com/islemci/en-u...n-alti-cekirdek-4-3-ghz-fiyati,680082588.html
ve ya (33.5k)
-Anakart- (18k)
-Sıvı Soğutma- (18k)
-PSU- (10K)
-RAM- (37.5K)

Son düzenleme:
Lol oynayanın da bilgisayarda çok işi oluyor. 'Çok işimiz var malum' u biz bilmiyoruz, hangi programları kullanacaksın bunları söylersin ona göre öneride bulunur, amacın yardım istemek mi bütçe ile hava cıva kasma mı?
Autodesk Maya
The Foundry Nuke
Maxon Cinema 4D
DaVinci Resolve Studio
Adobe After Effects

Ağırlıklı bunları kullanıyorum. Şirket laptopu kullandığımız için sürekli onla olmuyor ve bir tane toplamak istiyorum hem iş arada oyun için.

Ekran kartı knk 200k nasıl 300k
Son günlerde gelen zamalardan haberin yok sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Autodesk Maya
The Foundry Nuke
Maxon Cinema 4D
DaVinci Resolve Studio
Adobe After Effects

Ağırlıklı bunları kullanıyorum. Şirket laptopu kullandığımız için sürekli onla olmuyor ve bir tane toplamak istiyorum hem iş arada oyun için.
Senin için güzel bir sistem ayarlardım kontrol edebilirsin kasayı da kendin seçersin kasasız 336k ediyor hadi diyelim 10k da boş kasa ekledin 346k oldu işlemciyi ryzen 9 9950x3d seçebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: With
Son günlerde gelen zamalardan haberin yok sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin için güzel bir sistem ayarlardım kontrol edebilirsin kasayı da kendin seçersin kasasız 336k ediyor hadi diyelim 10k da boş kasa ekledin 346k oldu işlemciyi ryzen 9 9950x3d seçebilirsin
Sağ olasın listeye ekledim fiyatları da 2 kat satılan yerlere göre normal daha beklemeden almalı.

Sağ olasın listeye ekledim fiyatları da 2 kat satılan yerlere göre normal daha beklemeden almalı.
Teşekkür ederim sistemi siz almayacaksınız sanırsam biri için mi yardımcı oluyorsunuz ?

48gb ram az

Geri