Chrome De Google Oturumum Kendi Kendine Kapanıyor

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Merhaba, Chrome'de ayda 1-2 kez kendi kendine Google hesabımdan çıkış yapılıyor bununla beraber kayıtlı şifreler de dahil giriş yaptığım bütün sitelerden çıkış yapılıyor forumlar da dahil. Bu durumdan artık nefret ettim her yere tek tek giriş yapmam gerekiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Windows 11 kullanıyorum ve bu durumu hem laptop hem de masaüstü bilgisayarımda yaşıyorum.

Son düzenleme:
2 cihazda da yaşıyorsan google hesap ayarlarindandir muhtemelen

telefondan hesap ayararına baktın mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu cihazı tanı seçeneği oluyordu bir de

benim de aynı şekilde kapanıyo ortalıkta hiç bişey yokken çat diye atıyo sebebini ben de bulamadım

Güncellemelerden sonra oluyor çoğunlukla güvenlik amaçlıda bugdan kaynaklıda oluyor

İki cihazda da benzer antivirüs veya temizleme uygulamaları yüklü mü?
Antivirüs yazılımları size sormadan temizlik yapan ayarlar barındırıyor.

Hangi uzantıları kullanıyorsunuz?
Uzantıları bazen başkalarına satıyorlar. Genelde de bu alıcılar uzantıları iyi işler için kullanmıyorlar. Çok bilinmeyen bir uzantı, tarayıcıda açık hesapları bir beğeni, izlenme botu olarak kullanabilir veya bu tarz garip veri kayıplarına yol açıyor olabilir.

Cihazlarda custom işletim sistemi yüklüyse, bu tarz sistemler genelde uygulamaların sisteme veri yazmasını engelleyebiliyor. Windows 10/11 çok kurcalayan ayar, uygulama vb. önermem. En fazla Wintoys kullanılmasını öneririm. Windows koca bir örümcek ağı ve bu ağlardan birisine zarar verirseniz diğer ağları da bozuyor.

Tarayıcıları iki sistem için de silmeden tekrar yükleyin. Bu kayıt girdisi vb. hatası varsa düzeltecektir. Garip bir sorun yoksa veri kaybı da yaşatmıyor.

Ayrıca Google hesabından çıkma olayı (Edge kullanıyorum, düz siteden yani) bazen düz tarayıcı geçmişini temizleyince YouTube, Google ve Gmail için yaşanıyor. Sebebini bilmiyorum, bana biraz Google açığı gibi geliyor.

Harici bir tarayıcıda hesap açıp, 1-2 hafta kullanıp test edin. Bu arada yer imleri vb. aktarmayı becerebilirseniz, Windows'da ben Edge kullanmanızı öneririm. Çok daha istikrarlı çalışıyor. Edge video iyileştirme ayarına alışırsanız özellikle, diğer tarayıcılar (bir tek Opera'da benzer ayar var) çok kötü gelmeye başlıyor. O ayara alışınca da düz videolar felaket bulanık geliyor.

İki cihazda da benzer antivirüs veya temizleme uygulamaları yüklü mü?
Antivirüs yazılımları size sormadan temizlik yapan ayarlar barındırıyor.

Hangi uzantıları kullanıyorsunuz?
Uzantıları bazen başkalarına satıyorlar. Genelde de bu alıcılar uzantıları iyi işler için kullanmıyorlar. Çok bilinmeyen bir uzantı, tarayıcıda açık hesapları bir beğeni, izlenme botu olarak kullanabilir veya bu tarz garip veri kayıplarına yol açıyor olabilir.

Cihazlarda custom işletim sistemi yüklüyse, bu tarz sistemler genelde uygulamaların sisteme veri yazmasını engelleyebiliyor. Windows 10/11 çok kurcalayan ayar, uygulama vb. önermem. En fazla Wintoys kullanılmasını öneririm. Windows koca bir örümcek ağı ve bu ağlardan birisine zarar verirseniz diğer ağları da bozuyor.

Tarayıcıları iki sistem için de silmeden tekrar yükleyin. Bu kayıt girdisi vb. hatası varsa düzeltecektir. Garip bir sorun yoksa veri kaybı da yaşatmıyor.

Ayrıca Google hesabından çıkma olayı (Edge kullanıyorum, düz siteden yani) bazen düz tarayıcı geçmişini temizleyince YouTube, Google ve Gmail için yaşanıyor. Sebebini bilmiyorum, bana biraz Google açığı gibi geliyor.

Harici bir tarayıcıda hesap açıp, 1-2 hafta kullanıp test edin. Bu arada yer imleri vb. aktarmayı becerebilirseniz, Windows'da ben Edge kullanmanızı öneririm. Çok daha istikrarlı çalışıyor. Edge video iyileştirme ayarına alışırsanız özellikle, diğer tarayıcılar (bir tek Opera'da benzer ayar var) çok kötü gelmeye başlıyor. O ayara alışınca da düz videolar felaket bulanık geliyor.
premid ile u block kullanıyorum uzantı olarak win11 kullanıyorum pcmde antivirüs vb yazılım yüklü degil dediğiniz diğer şeylerede bakacağım bende direkt hiçbir sebep yokken google hesabından ve tüm sitelerden çıkış yapmış oluyor tek tek girmek zorunda kalıyorum

randomly signing out in chrome
Aratırsan görürsün çeşitli sebebleri oluyor ve yalnız değilsin

Geri