Wraith W75v2 Nasıl Sizce Kötümü ?

O zaman inşallah benimki kronik değildir böyle sorunları olmaz ise klavyeye gercekten iyi denilebilirmi
Denilebilir Ortanın ufak üstü denilebilir tam iyi denemez ama

Çünkü rapid trigger i çok iyi deil

Kanka dediğim gibi klavyeler hakkında Çok bir bilgim yok daha önce mad 68 he ve w75 çok önerdikleri için kullandım 68 he güncel kullanıyorm w75 duruyor

Sana ben bildiklerimi Problemlerini söyleyeyim ona göre al

Onun dışında sana yanlış bir yönlendirme yapmayayım
klavye hediye alındı bi kere sağol yardımın için bundan sonrası şans gibi benim için

klavye hediye alındı bi kere sağol yardımın için bundan sonrası şans gibi benim için
Herkeste olacak diye bir şey yok Üstat tamamen tesadüf

Sen klavyenin tadını çıkarmaya bak Kafaya çok takma Dediğim şey Örneğin y tuşunun 15-30 dakika tutukluk yapmasından sonra düzelmesi gibi bir şey ve ard arda olmuyor zaten Çok arada sırada nadiren Oluyor

Keyfini çıkar Hayırlı olsun

Herkeste olacak diye bir şey yok Üstat tamamen tesadüf

Sen klavyenin tadını çıkarmaya bak Kafaya çok takma Dediğim şey Örneğin y tuşunun 15-30 dakika tutukluk yapmasından sonra düzelmesi gibi bir şey ve ard arda olmuyor zaten Çok arada sırada nadiren Oluyor

Keyfini çıkar Hayırlı olsun
Sağol tekrardan tesekkürler

Rapid trigger Cs de çok etkiliyor Hocam emin ol fps oyuncusuyum mad 68 he de kullandım Baya fark ettiriyor rapid trigger movement ı

Tereyağı gibi kayıyorsun

Valorantda bu tarz şeyler çok optimize deil Ama cs de hatta hile olarak bile algılıyor rapid trigger yasak

Ayrıca Her kullanıcıda olacak diye bir şey yok technopatdan da okuyabilirsin Tiktokda instagramdada etiket atıp şikayet eden kişi sayısı çok
Bu olaya bende tanığım v1 kullanmışsın ben v2

V2 de yazılım işi zaten berbat webden ayar yapıyoruz Ama kendini resetliyor rgb ayarını değiştiriyor Bazen webe giriş yapamıyorum klavyeyi görmüyor
Aynen hocam bir de her oyunda optimize olup olmama konusu da var. Snap Tap diye de bir teknoloji var o direkt yasaklı diye biliyorum ben zaten. Rapid Trigger da optimizasyonu iyi yapılmış oyunlarda iyi çalışıyor olabilir ama örneğin Valorantta iyi çalışmıyor o kadar yani en azından farkı kullanıcı hissedecek kadar etki etmiyor oyuna. Bana kalırsa klavyenin zaten oyun deneyimi açısından en azından teknik anlamda çok bir farkı olmuyor. Eline göre zevkine göre iyi hissettirecek bir şey alır geçerdim ben açıkçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam bir de her oyunda optimize olup olmama konusu da var. Snap Tap diye de bir teknoloji var o direkt yasaklı diye biliyorum ben zaten. Rapid Trigger da optimizasyonu iyi yapılmış oyunlarda iyi çalışıyor olabilir ama örneğin Valorantta iyi çalışmıyor o kadar yani en azından farkı kullanıcı hissedecek kadar etki etmiyor oyuna. Bana kalırsa klavyenin zaten oyun deneyimi açısından en azından teknik anlamda çok bir farkı olmuyor. Eline göre zevkine göre iyi hissettirecek bir şey alır geçerdim ben açıkçası.
Bana bu kronik muhabbetini ilk 2k monitörüm G65B'yi alırken çok yaptılar. İnanır mısın 50 kişiye sorduysam 48'i problemli monitör sakın alma dedi. Tayfunns'un verdiği fikirle aldım geçtim aman ne olabilir max dedim taş gibi monitör 1 tane ölü piksel vs. hiçbir sorunu yoktu çok da güzel oyunlar oynattı bana. O yüzden diyorum genel geçer yargılara fazla takılmamak lazım ben olsam Wraith'in müşteri hizmetleri teknik destekleri taksit avantajları vs. gibi konular nasıl oraya daha çok yoğunlaşırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,071
Üyeler
200,833
Son üye
VincentVega38

Geri