Android S24 Fe Aşırı Isınma Sorunu

muratk55

80+
Reaksiyon skoru
0
2024 ekim yada kasım ayından beri s24 fe kullanıyorum. gayet de memnunum. fakat son zamanlarda one ui 8,5 güncellemesi geldiğinden beri telefonumda en basit oyunlarda bile el yakacak kadar aşırı ısınmaya başladı. youtube da samsung telefonlar için kapatılması gereken her şey kapalı, performans modu dengelide her şey olması gerektiği gibi. bu grupda bildirim açıyosam teknolojiye hakimimdir diye düşünüyorum. taa s3 zamanlarından beri teknolojiye meraklıyımdır çok rom yüklerdim o zamanlar. ama buna hiç dokunmadım. pil döngüm 600e yakındır belkide geçmiştir şuan pili tamamen bitirdim 20 dk kadar soğuttum kapalı bi şekilde full şarj yapıp 1 saat kadar daha şarjda bırakıcam xiaomide öyle yapardım pil şoklansın diye bi yerde okumuştum. velhasıl kelam bu aşırı ısınma sorununu yaşayan varmı? telefonumdan memnunum optimizasyonu çok iyi özellikle telefonu sıfırladığımda ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor ama sonradan kendini çok iyi optimize ediyor. redmagic e mi geçmeliyim bilemedim. apple kullanmam. samsung'un kamerasını da çok seviyorum. kafam karmaşık.

Ben güncellemeden değilde hava sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ısındı mi daha da soğumuyor zaten ama sadece yaz aylarında bu kadar yüksek ısınıyor.

Ben güncellemeden değilde hava sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ısındı mi daha da soğumuyor zaten ama sadece yaz aylarında bu kadar yüksek ısınıyor.
valla xiaomi 15 kullanıyorum işyerinde alev alıyor hemen kasasına electra kart spreyi sıkıyorum buz gibi oluyor xd

geçen seneyi anımsamaya çalışıyorumda sanki geçen sene bu kadar değildi. ara ara aşırı ısı zarar verirmi acaba. bundan önce mi 11 t pro kullanıyordum. o da aşırı ısınıyordu sd gen serisine geçmeden önceki son işlemci 888 vardı. ısınmasın diye underclock modülleri yüklemiştim ama faydası pek olmadı. en son pmic çipi lehimleri bozuldu galiba onuda yapacak iyi ustaya denk gelmemiş olsam gerek çöp oldu.

2024 ekim yada kasım ayından beri s24 fe kullanıyorum. gayet de memnunum. fakat son zamanlarda one ui 8,5 güncellemesi geldiğinden beri telefonumda en basit oyunlarda bile el yakacak kadar aşırı ısınmaya başladı. youtube da samsung telefonlar için kapatılması gereken her şey kapalı, performans modu dengelide her şey olması gerektiği gibi. bu grupda bildirim açıyosam teknolojiye hakimimdir diye düşünüyorum. taa s3 zamanlarından beri teknolojiye meraklıyımdır çok rom yüklerdim o zamanlar. ama buna hiç dokunmadım. pil döngüm 600e yakındır belkide geçmiştir şuan pili tamamen bitirdim 20 dk kadar soğuttum kapalı bi şekilde full şarj yapıp 1 saat kadar daha şarjda bırakıcam xiaomide öyle yapardım pil şoklansın diye bi yerde okumuştum. velhasıl kelam bu aşırı ısınma sorununu yaşayan varmı? telefonumdan memnunum optimizasyonu çok iyi özellikle telefonu sıfırladığımda ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor ama sonradan kendini çok iyi optimize ediyor. redmagic e mi geçmeliyim bilemedim. apple kullanmam. samsung'un kamerasını da çok seviyorum. kafam karmaşık.
cihaz bakımında güç profilini düşük seviyeliye al
işlemcinin çıktığı maksimum frekansları kısıyor biraz ve çok daha az ısınıyor

geçen seneyi anımsamaya çalışıyorumda sanki geçen sene bu kadar değildi. ara ara aşırı ısı zarar verirmi acaba. bundan önce mi 11 t pro kullanıyordum. o da aşırı ısınıyordu sd gen serisine geçmeden önceki son işlemci 888 vardı. ısınmasın diye underclock modülleri yüklemiştim ama faydası pek olmadı. en son pmic çiği lehimleri bozuldu galiba onuda yapacak iyi ustaya denk gelmemiş olsam gerek çöp oldu.
Elbet zarari vardır aşırı ısınmanın. Çözümünü bilsem bende kullanıcam. Ben oyunda oynamıyorum yani twitterda dolasinca yanıyor telefon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla xiaomi 15 kullanıyorum işyerinde alev alıyor hemen kasasına electra kart spreyi sıkıyorum buz gibi oluyor xd
Buzluğa atıyorum valla çıkınca donmus tavukla barbunya kokuyor.

cihaz bakımında güç profilini düşük seviyeliye al
işlemcinin çıktığı maksimum frekansları kısıyor biraz ve çok daha az ısınıyor
o zaten hep düşük seviyede. performansa dair her şey kapalı yada düşük seviyede. performasa dair en ufak bişeyi açsam ateş topuna dönüyo kılıfı çıkarıp elimle ısı alışverişi yapıyorum :D. 7 sene güncelleme garantisi var da 4 sene dayanacak mı meçhul. madem çoğu telefon ısınıyo idare etcez artık.

neye göre

o zaten hep düşük seviyede. performansa dair her şey kapalı yada düşük seviyede. performasa dair en ufak bişeyi açsam ateş topuna dönüyo kılıfı çıkarıp elimle ısı alışverişi yapıyorum :D. 7 sene güncelleme garantisi var da 4 sene dayanacak mı meçhul. madem çoğu telefon ısınıyo idare etcez artık.
kral kılıfsız kullanabilirsin ayrıca bişey yok zaten ısınmayan telefon yok ben bile yanıyorum

2.5 senelik s23 var one ui 6-7-8-8.5 taş gibi duruyor
sıcaklardan olabilir bilemedim

Bendede s24 fe var sadece şarj olurken biraz ısınıyor ama benimki güncel değil güncellemeyi yapmadım üşengeçlikten

neye göre

kral kılıfsız kullanabilirsin ayrıca bişey yok zaten ısınmayan telefon yok ben bile yanıyorum
ilk çıktığında almıştım zaten 1 ay kılıfsız kullandım çok kayıyor cam tasarım olduğu için kılıf kullanıyodum ama sert plastik kılıf ultra slim diye geçiyo adı. neyse dediğim gibi temmuz ağustos idare etcez gibi görünüyo.

Yazın normal en ısınmayan cihaz bile ısınıyor şu sıcaklarda, zaten Exynos işlemci de ekstra ısınır diğerlerine göre, yaz ayları geçene kadar idare etmek en mantıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri