2024 ekim yada kasım ayından beri s24 fe kullanıyorum. gayet de memnunum. fakat son zamanlarda one ui 8,5 güncellemesi geldiğinden beri telefonumda en basit oyunlarda bile el yakacak kadar aşırı ısınmaya başladı. youtube da samsung telefonlar için kapatılması gereken her şey kapalı, performans modu dengelide her şey olması gerektiği gibi. bu grupda bildirim açıyosam teknolojiye hakimimdir diye düşünüyorum. taa s3 zamanlarından beri teknolojiye meraklıyımdır çok rom yüklerdim o zamanlar. ama buna hiç dokunmadım. pil döngüm 600e yakındır belkide geçmiştir şuan pili tamamen bitirdim 20 dk kadar soğuttum kapalı bi şekilde full şarj yapıp 1 saat kadar daha şarjda bırakıcam xiaomide öyle yapardım pil şoklansın diye bi yerde okumuştum. velhasıl kelam bu aşırı ısınma sorununu yaşayan varmı? telefonumdan memnunum optimizasyonu çok iyi özellikle telefonu sıfırladığımda ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor ama sonradan kendini çok iyi optimize ediyor. redmagic e mi geçmeliyim bilemedim. apple kullanmam. samsung'un kamerasını da çok seviyorum. kafam karmaşık.