- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam samimiyetimle söylüyorum monitör hakkında hiç bilgim yok biraz daha açıklar mısınbirbirinden aşırı alakasızaşırı fark yaratmayacak fazladan 80hz için miniledden vazgeçiyosun
hocam samimiyetimle söylüyorum monitör hakkında hiç bilgim yok biraz daha açıklar mısınbirbirinden aşırı alakasızaşırı fark yaratmayacak fazladan 80hz için miniledden vazgeçiyosun
Yapay zekaya miniled nedir local dimming nedir diye sorhocam samimiyetimle söylüyorum monitör hakkında hiç bilgim yok biraz daha açıklar mısın
bu attıgın monitörde bunlar mevcut muYapay zekaya miniled nedir local dimming nedir diye sor
Evetbu attıgın monitörde bunlar mevcut mu
bunun 2k 320 hz olanını alabilirsin ama o 21khocam samimiyetimle söylüyorum monitör hakkında hiç bilgim yok biraz daha açıklar mısın
Senin bütçene Ahmetin dediği sanki iyi gibi. Yotube videolarına baksana çok iyi duruyor görüntüleri.160 Hzden sonra OHAAAAlık bir fark yok normal oyuncuya..200 alsan da 240 alsan da tabi ki fark edecek ama 60 dan 140 160 180 geçtiğin gibi anlayamazsın-Monitör bir yere kadar objektif yada bilimsel veriyle inceleniyor..Sonunda iş zevkler ve renklere kalıyor..Kimisi az parlak kimisi matt kimisi kıllı seviyor.AmaArkadaşlar uplıyorum sistem kargoda monitör ihtiyacı doğuyor,
Tekrar belirtmek istiyorum;
Çoğunlukla cs valorant lol oynayacağım fakat hikayeli oyun da bulunduracağım yani her iki tarafa da hitap etsin istiyorum bütçe 15e de cıkabilir sıkıntı yok önemli olan hepsiburada amazon satıcısı olması peşin fiyatına 6 takdit oldugu sürece bütçem oralara da cıkabilir.
yaaardııım
Hocam benim pek ilgim bilgim yok bu konularda sizin dediğiniz gibi yapacağım attıgınız monitörün fiyatını kovalayıp kapıyorum o zamanEvet hocam miniled uygun olacaktır 60-144ten sonraki fark normal kullanıcı için çok farketmiyor
Hayırlı olsunHocam benim pek ilgim bilgim yok bu konularda sizin dediğiniz gibi yapacağım attıgınız monitörün fiyatını kovalayıp kapıyorum o zaman