Xpg Core Reactor Iı ve 850w 80+ Gold 4689tl

1-2 ay önce konusunu ben açtım bu psu'nun Yusuf hocam b-b+ tier demişti aklımda o kalmış o yüzden yazdım laf sokmuş gibi yazmana gerek yoktu, bende biliyorum ne yazdığımı. Hatırladığımdan daha iyi çıkması nasıl patlatıyor beni? O emojiyi atmadan de'yi ayırmayı öğrenmelisin "patlatmak" istiyorsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C tier diye hatırlıyorum diyip kaynak sunmayıp yalan söylüyormuş gibi benden kaynak soruyorsun, o yüzden olabilir mi?
Kaynak var mı diye sordum sadece sen beni yanlış anlamışsın. ilettiğin için sağ ol ama biraz daha sakin o7

1-2 ay önce konusunu ben açtım bu psu'nun Yusuf hocam b-b+ tier demişti aklımda o kalmış o yüzden yazdım laf sokmuş gibi yazmana gerek yoktu, bende biliyorum ne yazdığımı. Hatırladığımdan daha iyi çıkması nasıl patlatıyor beni? O emojiyi atmadan de'yi ayırmayı öğrenmelisin "patlatmak" istiyorsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C tier diye hatırlıyorum diyip kaynak sunmayıp yalan söylüyormuş gibi benden kaynak soruyorsun, o yüzden olabilir mi?
Reis sakin olsana az hayatında hic mi eğlenmedin ne bu ofke? eğlence için yazılmıs bir yorum atılmıs bir emoji herkes size anti değil oğrenin sunu artık. Bana demişsin kendin de ayırmamışsın de yi o nasıl olacak

Geri