Tüik Bölümlerin İstihdam Verileri Hakkında

MasterS

80+
Reaksiyon skoru
52
1786177328339.webp

Bazı bölümler gözüme çok çarpıyor, özellikle Havacılık elektrik ve elektroniği bölümünün bu istihdam oranını görünce merakım arttı , üsttelik bu bölüm kazanç sıralamasında da baya yüksekte.
1786177473956.webp

Sizce bu ne kadar doğru, havacılık elektrik elektroniği okuyan herhangi bir tanıdığınız vs. varsa bu arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.

Ben pek inanmıyorum bu listelere ya. Kazancının listedeki mesleklerden daha yüksek olduğu halde listede olmayan meslekler var çünkü.

Alıntıyı görüntüle
Bazı bölümler gözüme çok çarpıyor, özellikle Havacılık elektrik ve elektroniği bölümünün bu istihdam oranını görünce merakım arttı , üsttelik bu bölüm kazanç sıralamasında da baya yüksekte.
Alıntıyı görüntüle
Sizce bu ne kadar doğru, havacılık elektrik elektroniği okuyan herhangi bir tanıdığınız vs. varsa bu arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.
Havacılık elektrik elektroniği okuyan arkadaşım vardı. Çok iyi diye övüyodu sürekli ama sonra bir yenilikler olmuştu ve baya kötü etkilendiğini söylemişti. Yanlış hatırlamıyorsam thy artık kendi çalışanlarını sadece kendi yetiştirdiklerinden alacak gibi bir haberdi. Bundan dolayı artık eskisi kadar iyi olmayabilir

Havacılık elektrik elektroniği okuyan arkadaşım vardı. Çok iyi diye övüyodu sürekli ama sonra bir yenilikler olmuştu ve baya kötü etkilendiğini söylemişti. Yanlış hatırlamıyorsam thy artık kendi çalışanlarını sadece kendi yetiştirdiklerinden alacak gibi bir haberdi. Bundan dolayı artık eskisi kadar iyi olmayabilir
aksine youtube videolarında felan önü açık diyorlar kimiside senin gibi diyor kafam çok karıştı

Alıntıyı görüntüle
Kankam buyur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O thy mevzusu pilotaj için geçerli türkish tecnic şu an kendi teknisyen ihtiyacını kendi başına karşılayacak durumda değil

Kankam buyur

O thy mevzusu pilotaj için geçerli türkish tecnic şu an kendi teknisyen ihtiyacını kendi başına karşılayacak durumda değil
dostum sıralamam eskişehir veya thy yetmiyor, ancak sshy-147 serfitikası olan bazı üniversitelere yetiyor, okuyan arkadaşın veya sen memnunmusun bu bölümden , önerirmisin

Kankam buyur

haa o kadarını bilmiyorum öyle duymuştum

Universitenin is edinildigi yer yerine arastirma merkezi oldugunu anladigimiz zaman gelisme olacaktir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ön lisans verisi yok mu hocam lisans bizi aşıyor artık😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,249
Üyeler
200,881
Son üye
zımpara

Geri