Yks İçin Dershane mi, Etüt Merkezi mi Daha Verimli Olur?

Reaksiyon skoru
0
Seneye YKS’ye gireceğim, 2. mezunum. Geçen sene doğru düzgün çalışmadım, evde bir türlü düzen oturtamadım. Sözelden gireceğim, 100 yapsam yeterli. Diğer dershanelerin ea ve sayısal sınıfları var. Etüt merkezi daha faydalı olur gibi geldi. Sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
Halk eğitim merkezine yukarıdaki arkasin dediği gibi "oneyla gardas orda kurs mu olur" demeyin gercekten iyi oluyor bazı şehirdekiler

ya da kütüphane ve dershanenin denemelerine girsem daha iyi olur gibi sözel için çok gereksiz geliyor dershane etüt
Gereksiz zaten, sabah kalk kütüphaneye gir isteğe bağlı doping veya 345 al da bence sözel için oda gereksiz günde 7 8 saat çalışsan kütüphanede güzel

Yani evde calisila bilirse bence ozel birebir alinan dersden bile 1000 katt daha iyi ama iste duzeni oturtamiyor bazilari ama yinede sahsen sirf sozel icin dershaneye vs. gitsem kendimi enayi gibi hissederdim sahsen (ki ucretli doping hafiza vs. gibi iceriklere para odesem intihar ederdim herhalde onalrdan direk uzak dur zaten)

kisaca illa bir yerde calsiacaksan kutuphaneye gidebilirsin calismak icin belki ortam seni motive eder bir de orada bir kac ksiiyle tanissan kutuphaneye gitme motivasyonudna olur vs. veya arkadasin dedigi gibi halk egitim merkezi vs. bakabilirsin vs. ama dershane vs. asla onermem hele ki sozel icin asla onermem

Geri