❌İndirim Bitti! Algida 400/200 İndirim (Migros Hemen)

Atatürk orman çiftliğini en son gördüğümde ismiyle alakası yoktu. Üretim bambaşka bir yerde, sadece ismi var. Içerigi de iyi değildi diye hatırlıyorum
İyi puan almış, ben bundan sipariş edip bi deneyeceğim.

1786199987213.webp

Ohhh buzlu sulu sulu dondurma sütsüz bol bol rafine şekerli soslu ohhh

Bugüne özel. Epey bozdu diyorlardı ama beğenen varsa:

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Sanalmarkette de şu varmış:

Alıntıyı görüntüle

Daha sağlıklı olduğu söylenen Atatürk Orman Çiftliği dondurmalarında 2 al 1 öde var:

Alıntıyı görüntüle
atatürk orman çiftliğini deneyen var mı nasıl tadı içeriği

Valla yorumlara baktım şeker dondurup yiyin tavsiyelerini gördüm yinede carte dor aldım herkes sağlıklı olacak diye birsey yok sonuçta. Hastanelere benim gibi müşteri lazim

Valla yorumlara baktım şeker dondurup yiyin tavsiyelerini gördüm yinede carte dor aldım herkes sağlıklı olacak diye birsey yok sonuçta. Hastanelere benim gibi müşteri lazim
kötü olan ucuz değil. avrupadan daha pahalıya satıyorlar ama daha kötü içerik. marka algısına kurban gidiyor halk

kötü olan ucuz değil. avrupadan daha pahalıya satıyorlar ama daha kötü içerik. marka algısına kurban gidiyor halk
Evet öyle de algıda bu duruma getirdi kendini rakipsiz bıraktı. Geçen bir marketten annem hiç bilmediğim bir dondurma almıştı çok leziz bir dondurmaydi bunu anlayabiliyordum yani şeker değil icindekinin aromasini alıyordum. Cartedor eskiden güzeldi şuan çok bozdu. Ben pandacıydim valla oda kalmadı artık.

Böyle vanilyalı kaymaklı sert dondurmalar nedense çok iyi oluyor bu algida ve çoğu marketlerin dondurması böyle değil

300tl de öyle kupon varmış döşedik bakim biraz zehirlenelim :

Ekler

• screenshoteasy.webp
    screenshoteasy.webp
    34 KB · Hit: 44
2-3 seferki indirimlerden alıyorum. Cart doreler güzel fakat bizim dolaptan mıdır bilmem harmur gibi oluyor 1 hafta sonra. Derin dondurucuyua atınca da buzlu oluyor :D. Keyifler de aynı şekilde kaymak gibi erimişti buzlukta. Yalnız maraş 200tl olan çok lezettli. 3 tane bugün ondan aldım. Diğerlerinden almam artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri