Emre Duran
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hayyata alınmaz knkSistem bu, babamın arkadaşının oğlu toplamış. Her şey sıfır, ekipmanlar dahil veriyor , iki monitör var. Özellikleri atınca yazacağım, sizce eder mi?
hocam gelsi bilgiler7800x3d+5060ti 8gb kombosu için konuşuyorum fiyat pek mantıklı değil ancak yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi 5060ti 16gb ve 64gb ram var ise (ram detayını ben fark edemedim ayrıca gpunun vrami hakkında da bilgimiz yok) satın alınabilir güç kaynağı soğutucu gibi diğer bileşenlerinde modelini isterseniz daha rahat yardımcı olabiliriz
5060ti 16gbHiçbirşey Anlayamadım ki Sistemden Teker teker Yazarmısın
Ssd anakart psu Ram
Fiyat Berbat O zaman alınmaz5060ti 16gb
16 ram
nzxt 360mm sivi sogutma
r7 7800x3d
anakart ekranda yaziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
wsd 1 tb sanirim
hocam ramin 16 olduguna emin misiniz model 16x2 dual channel gösteriyor. ramin 16 olduğunu varsayarsak bu şekilde de diğer bileşenlerle birlikte baktığımızda çok fiyat performans gözükmüyor5060ti 16gb
16 ram
nzxt 360mm sivi sogutma
r7 7800x3d
anakart ekranda yaziyor
wsd 1 tb sanirim
ram 32 pardonhocam ramin 16 olduguna emin misiniz model 16x2 dual channel gösteriyor. ramin 16 olduğunu varsayarsak bu şekilde de diğer bileşenlerle birlikte baktığımızda çok fiyat performans gözükmüyor
64GB ram senin hiçbir işine yaramaz. Daha ucuza bir sistem al. Geri kalan para cebinde kalsın.r
ram 32 pardon
gereksizpattaki arkadaslar asla alma diyo
hocam simdi baktimalınmaz 90k'ya sıfır 7800x3d 5070li sistem toplarsın anakartı falan daha iyi olcak şekilde
babanızın arkadaşının oğlu sizi topluyo hocam hayatta alınmaz verme o paraları bu sistemeSistem bu, babamın arkadaşının oğlu toplamış. Her şey sıfır, ekipmanlar dahil veriyor , iki monitör var. Özellikleri atınca yazacağım, sizce eder mi?