90 Bin TL'ye Bu Sistem Alinir mi

Reaksiyon skoru
11
Sistem bu, babamın arkadaşının oğlu toplamış. Her şey sıfır, ekipmanlar dahil veriyor , iki monitör var. Özellikleri atınca yazacağım, sizce eder mi?

Ekler

• 1000129626.webp
    1000129626.webp
    293 KB · Hit: 86
Sistem bu, babamın arkadaşının oğlu toplamış. Her şey sıfır, ekipmanlar dahil veriyor , iki monitör var. Özellikleri atınca yazacağım, sizce eder mi?
Hayyata alınmaz knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

64 gb ram + 5060 ti 16gb ise kaçırmaaa

7800x3d+5060ti 8gb kombosu için konuşuyorum fiyat pek mantıklı değil ancak yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi 5060ti 16gb ve 64gb ram var ise (ram detayını ben fark edemedim ayrıca gpunun vrami hakkında da bilgimiz yok) satın alınabilir güç kaynağı soğutucu gibi diğer bileşenlerinde modelini isterseniz daha rahat yardımcı olabiliriz

ekran karti 16 ram 16 sivi sogutma nzxt 360mm monitorde 240hz 32 inc samsung

7800x3d+5060ti 8gb kombosu için konuşuyorum fiyat pek mantıklı değil ancak yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi 5060ti 16gb ve 64gb ram var ise (ram detayını ben fark edemedim ayrıca gpunun vrami hakkında da bilgimiz yok) satın alınabilir güç kaynağı soğutucu gibi diğer bileşenlerinde modelini isterseniz daha rahat yardımcı olabiliriz
hocam gelsi bilgiler

Hiçbirşey Anlayamadım ki Sistemden Teker teker Yazarmısın

Ssd anakart psu Ram

Hiçbirşey Anlayamadım ki Sistemden Teker teker Yazarmısın

Ssd anakart psu Ram
5060ti 16gb
16 ram
nzxt 360mm sivi sogutma
r7 7800x3d
anakart ekranda yaziyor

wsd 1 tb sanirim

5060ti 16gb
16 ram
nzxt 360mm sivi sogutma
r7 7800x3d
anakart ekranda yaziyor

wsd 1 tb sanirim
hocam ramin 16 olduguna emin misiniz model 16x2 dual channel gösteriyor. ramin 16 olduğunu varsayarsak bu şekilde de diğer bileşenlerle birlikte baktığımızda çok fiyat performans gözükmüyor

r
hocam ramin 16 olduguna emin misiniz model 16x2 dual channel gösteriyor. ramin 16 olduğunu varsayarsak bu şekilde de diğer bileşenlerle birlikte baktığımızda çok fiyat performans gözükmüyor
ram 32 pardon

gereksizpattaki arkadaslar asla alma diyo

alınmaz 90k'ya sıfır 7800x3d 5070li sistem toplarsın anakartı falan daha iyi olcak şekilde

r

ram 32 pardon

gereksizpattaki arkadaslar asla alma diyo
64GB ram senin hiçbir işine yaramaz. Daha ucuza bir sistem al. Geri kalan para cebinde kalsın.

babanızın arkadaşının oğlu sizi topluyo hocam hayatta alınmaz verme o paraları bu sisteme

Geri