90 Bin TL'ye Bu Sistem Alinir mi

bu sistemde b850mk anakart mi var guzel kardesim benim x670 e anakarta bakiyorum 18 bin fiyati var cimride
X670e 9900x 9900x3d filan için Can Dostum 7800x3d den bahsediyoruz

7800x3d ye ztn nzxt 360mm koymuşunuz

Paramı Boşa harcıyorum demekten Başka bir şey deil bu

Güzel bir sistem arıyorsan Söyle bütçeni yardım edelim

Yada al bu sistemi kazıklan yani ne yapalım

Bilgisayların fiyatları uçmuş. Belki bu fiyat normal olabilir. Diğer arkadaşlar değerlendirsin. Artı olarak klavye, fare, monitör dahil doğur mu?

sistemde takili olan parcalarla toplarsak edecek fiyattan bahsediyorum ben ne kadar eder ona göre pahalimi vs.

7800x3d için b850m-k b850m force modelleri yeter de artar. Soğutma için de 2.5k 3kya bi soğutma yeterli olur sıvı hava fark etmez

Bilgisayların fiyatları uçmuş. Belki bu fiyat normal olabilir. Diğer arkadaşlar değerlendirsin. Artı olarak klavye, fare, monitör dahil doğur mu?
dahil hocam 17k lik monitor var sistemde adam en iyisini almis herseyin ekipmanlar falan hyperx

askim benim tamamda sistemde takili olan bu ben adama şey mi diyeyim gereksiz pahali anakart takmissin ben bunu 5.5 k sayarim
Paranı Çöpe atıyormusun ?
Atıyorsun

Performans artıyormu hiçbirşey değişmiyor aynı sistem

Ya Bütçeni söyle sistemini toplayalım mutlu ol

Yada al kazıklan kardeşim Yani biz sana yardım etmek için girdik bu foruma
Ama yardım istemiyormuşta Sistemi savunuyormuşsun gibi

Yada al kazıklan kardeşim Yani biz sana yardım etmek için girdik bu foruma
Ama yardım istemiyormuşta Sistemi savunuyormuşsun gibi
sistemi savunmaktan ziyade sizden eder rakamini yada 90 bine alinip alinmayacagini parcalarin bu paraya edip etmeyecegini soruyorum sen bu anakart gereksiz bu sogutma 3 bine bulunur diyorsun ama sistemde takili olan bu

sistemi savunmaktan ziyade sizden eder rakamini yada 90 bine alinip alinmayacagini parcalarin bu paraya edip etmeyecegini soruyorum sen bu anakart gereksiz bu sogutma 3 bine bulunur diyorsun ama sistemde takili olan bu
Ya tamamda Hem sistemin Parçaları Yine pahalı Sistem hem ekstra Gereksiz

3-4 K anakarta Soğutmaya ekstra ödüyorsun Değişmiyor ki bir şey Anakartın piyasasaı 14k
Zaten söylüyoruz 90k etmeyeceğini

tekrardqn özetleyeyim
ryzen 7 7800x3d
nzxt 360mm sivi sogutma
1tb kc3000
corsair 32 gb ram dual
palit 16 gb 5060ti 3 fan samsung odyssy 32 inc 2k 240 hz monitor
hyperx ekipmanlar
x670e anakart

Kardeşim sen fazla kurcaliyorsun. Adam diyor ki parçalar gereksiz pahalı daha ucuz bir parça taksan da aynı performanıs veriyor.

tekrardqn özetleyeyim
ryzen 7 7800x3d
nzxt 360mm sivi sogutma
1tb kc3000
corsair 32 gb ram dual
palit 16 gb 5060ti 3 fan samsung odyssy 32 inc 2k 240 hz monitor
hyperx ekipmanlar
x670e anakart
90k Bütçeyle Bu sisteme kıyasla %40-50 Daha iyi performans alacaksın haberin Yok

Ya söyle yardımcı olayım Yada Gidecem vallaha
Yardımcı olmak istiyorum Ama Daha fazla uğraşamam çok denedim

İnan sadece ekipmanlara düşüyorsun ama ekipmanlarda çok bir şey yok Yine ucuza maal edersin 132k ödüyorsan 125k ya toplamış olursun sistemini

Geri