Kaira Plus Dtxr35p 12000 Btu/H A++ Wifi Inverter Super Ionizer Klima 25.990 TL

Geçen yıl 18K Btu olanı aldım çok memnunum hiç sorun yaşamadım.

Soğutma için İstediğiniz klimayı alın ama ısınma için kullanacaksanız kaliteli klima alın yoksa ne ev ısınır ne fatura düşük gelir. Bu daikan mış mitsubishi miş iyidir diye düşünmeyin artık her marka parasına göre klima yapıyor.

Soğutma için İstediğiniz klimayı alın ama ısınma için kullanacaksanız kaliteli klima alın yoksa ne ev ısınır ne fatura düşük gelir. Bu daikan mış mitsubishi miş iyidir diye düşünmeyin artık her marka parasına göre klima yapıyor.
Tamamen haklısın.
Bu dusunce ile gree amber nordic aldım, çift kompresor, bu kış deniycez bakalım.

kaira plus dtxr50p 18btu aldım. Isıtma performansı hatay için yeterli olur diye düşündüm açıkçası

yalnız bu yeni nesil klima montajcılarının elektrik bağlamaması işine acayip uyuz oluyorum. Ayrıca bu modelde elektrik bağlantısı direkt motordan yapılıyormuş. Montajı yapan arkadaş bunu belirtmedi ve takıp gitti. Klimayı taktığı alan boruların geçtiği kısmı kapattığı için elektrik kablosunu geçiremiyoruz. Ya madem böyle bir durum var önden belirtsene kardeşim. Bizi uğraştırıyorlar durduk yere

Arkadaşa aldırdım, alın, aldırın.

Geri