Yardım Pcde Bluetooth Gözükmüyor Yardımcı Olur Musunuz

Reaksiyon skoru
64
pcye bluetooth kulaklığımı bağlama çalıştım bağlandı sonra bağlantıyı kopardı geri bağlanmadı. bluetooth kapatıp açayım dedim. kapatmak için tıkladım takılı kaldı kapanmadı. ayarlardan aç kapa yapmaya çalıştım. sonra komple dondu ne açılıyor ne de kapanıyor. tıklanmıyordu. laptopu yeniden başlattım şimdi bluetooth ayarlarda fln gözükmüyor. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-09 120846.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-09 120846.webp
    33.1 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2026-08-09 121103.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-09 121103.webp
    10.2 KB · Hit: 10
pcye bluetooth kulaklığımı bağlama çalıştım bağlandı sonra bağlantıyı kopardı geri bağlanmadı. bluetooth kapatıp açayım dedim. kapatmak için tıkladım takılı kaldı kapanmadı. ayarlardan aç kapa yapmaya çalıştım. sonra komple dondu ne açılıyor ne de kapanıyor. tıklanmıyordu. laptopu yeniden başlattım şimdi bluetooth ayarlarda fln gözükmüyor. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?
Bluetooth Driverını sil yükle

Aygıt yöneticisinden bluetooth sürücüsünü bulup silin. Daha sonra Windows update veya kendi sürücü destek sayfasından kurmayı deneyin. Genelde çözülüyor.

Geri