🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

Eyvallah hocam samimi yorumunuz için valla iyi oldu 😊 Peki elimdeki gamepower bull t10 monitörü 2. Elde 3500 e satmak mantıklı mı?

Hocam tecrübe çok önemli yaşamayan bilemiyor o yüzden tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. 3.5a satabilirsen gayet iyi hocam.

hocam 2 tane LG monitörüm vardı biri 2k 165hz diğeri 1080p 144hz ikisi de ips paneldi, istiyorsanız gpt ile yaptığım ayarları yazayım bir de öyle deneyin,
  • Picture Mode: Custom / Standard
  • Brightness: 80–90
  • Contrast: 50 (varsayılanda bırak)
  • Color Temperature: Normal
  • Gamma: Gamma 2.2 veya Gamma 3
    Görüntü fazla koyuysa bir kademe aç.
  • Color Vibrance: 11–13
    Varsayılan 10 ise önce 12’yi dene; çok yükseltirsen renk ayrıntıları kaybolur.
  • Black Equalizer: 10–12
    Gölgeleri açar ama fazla yükseltmek görüntüyü soluklaştırır.
  • Sharpness: 5–6
  • Response Time / Overdrive: Balance
  • Low Blue Light: 0
  • Dynamic Contrast: Kapalı
  • HDR: Kapalı

NVIDIA kullanıyorsan

NVIDIA Denetim Masası → Masaüstü renk ayarlarını ayarla:

• Brightness: %50
  • Contrast: %50
  • Gamma: 1.00
  • Digital Vibrance: %60–65
  • Hue: 0
Hocam dediklerinizi yaptım bu sefer diğer monitörü solladı renkler çok canlı oldu teşekkür ederim :D Zaten sizde çok minimal değişiklikler yapmışsınız gibi elinize sağlık.

Satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir 1 adet lazımda

Hocam dediklerinizi yaptım bu sefer diğer monitörü solladı renkler çok canlı oldu teşekkür ederim :D Zaten sizde çok minimal değişiklikler yapmışsınız gibi elinize sağlık.
rica ederim hocam bende bu kadar beklemiyordum gerçekten 2k monitör yanda duruyor şu an ona bakasım gelmiyor

Geri