🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

Eyvallah hocam samimi yorumunuz için valla iyi oldu 😊 Peki elimdeki gamepower bull t10 monitörü 2. Elde 3500 e satmak mantıklı mı?

Hocam tecrübe çok önemli yaşamayan bilemiyor o yüzden tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. 3.5a satabilirsen gayet iyi hocam.

hocam 2 tane LG monitörüm vardı biri 2k 165hz diğeri 1080p 144hz ikisi de ips paneldi, istiyorsanız gpt ile yaptığım ayarları yazayım bir de öyle deneyin,
  • Picture Mode: Custom / Standard
  • Brightness: 80–90
  • Contrast: 50 (varsayılanda bırak)
  • Color Temperature: Normal
  • Gamma: Gamma 2.2 veya Gamma 3
    Görüntü fazla koyuysa bir kademe aç.
  • Color Vibrance: 11–13
    Varsayılan 10 ise önce 12’yi dene; çok yükseltirsen renk ayrıntıları kaybolur.
  • Black Equalizer: 10–12
    Gölgeleri açar ama fazla yükseltmek görüntüyü soluklaştırır.
  • Sharpness: 5–6
  • Response Time / Overdrive: Balance
  • Low Blue Light: 0
  • Dynamic Contrast: Kapalı
  • HDR: Kapalı

NVIDIA kullanıyorsan

NVIDIA Denetim Masası → Masaüstü renk ayarlarını ayarla:

• Brightness: %50
  • Contrast: %50
  • Gamma: 1.00
  • Digital Vibrance: %60–65
  • Hue: 0
Hocam dediklerinizi yaptım bu sefer diğer monitörü solladı renkler çok canlı oldu teşekkür ederim :D Zaten sizde çok minimal değişiklikler yapmışsınız gibi elinize sağlık.

Satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir 1 adet lazımda

Hocam dediklerinizi yaptım bu sefer diğer monitörü solladı renkler çok canlı oldu teşekkür ederim :D Zaten sizde çok minimal değişiklikler yapmışsınız gibi elinize sağlık.
rica ederim hocam bende bu kadar beklemiyordum gerçekten 2k monitör yanda duruyor şu an ona bakasım gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,415
Üyeler
202,606
Son üye
Voilà
Geri