o işlemciye 2000i bırak 1000tl altına bile soğutucu bulunur. ocypus'un modellerine bir bakın derim ucuza baya baya güzel kuletipleri veriyorlar.termal macun ve uygun fiyatı 2000 tl altı hava soğutuması önerir misiniz?
abim işlemci kötümü yani ben yeniyim anlamıyom çok aydınlatırmısıno işlemciye 2000i bırak 1000tl altına bile soğutucu bulunur. ocypus'un modellerine bir bakın derim ucuza baya baya güzel kuletipleri veriyorlar.
İşlemci tam fiyat performans cok güzel bir İşlemcidir ekran kartınlada iyi ikili, senin işlemcin çok ısınmayan bir işlemci olduğu için 2 bin lira yerine 1000 1200luk bisey alsan bile soğutacak 4 bakır borulu bir şey al geri kalan 800 lirayida diğer bileşenlere ayır başka bir şey almicaksan döner yeabim işlemci kötümü yani ben yeniyim anlamıyom çok aydınlatırmısın
hayır işlemcin iyi fakat o işlemci için 2000tlilik uçup kaçmana gerek yok uygun fiyatlı al paran cebinde kalsın diyorumabim işlemci kötümü yani ben yeniyim anlamıyom çok aydınlatırmısın
Mis gibi soğutucu hocam dijital ekranı üzerindende dereceleri takip edebilirsin rahatçatamamdır abi çok teşekkürler
Ocypus Delta A40 EX Beyaz Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
alcam galiba nedersiniz?