Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

Olur tabi. Qbz yi'de es geçme derim ama. 36 gündür kullanıyorum harika bir klavye.

merhaba hocam klavyenizden memnun musunuz? Driver konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı rapid trigger falan ayarlarken? Ben de almayı düşünüyorum

Merhaba max 5k ya kadar manyetik klavye arıyorum araştırdım biraz kararsız kaldım bazılarında fikrinizi almak istedim yada farklı önerisi olan varsa paylaşabilir. Genel olarak cs2 oynuyorum..

AK680 max he 2.500
Aula hero 68 he 2.500
Ace 68 esports white 3.500
Atk rs6 air 4.650
Atk 68rx 4.650
Atk rs7 5.000

Fiyat aralığı kafama takılmıyor şekil olarak hepsi hoşuma gidiyor. Ama yazılım, kullanım, tuş sesi vs yardımcı olursanız sevinirim kullanıcı yorumları olursa
https://hangiekipman.com kullanarak karşılaştır ürünleri belki yardımcı olur

merhaba hocam klavyenizden memnun musunuz? Driver konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı rapid trigger falan ayarlarken? Ben de almayı düşünüyorum
Gayet memnunum, şahsen herhangi bir problem yaşamadım. Ama bu klavye stoklarda kalmadı diye biliyorum.

Gayet memnunum, şahsen herhangi bir problem yaşamadım. Ama bu klavye stoklarda kalmadı diye biliyorum.
https://ulugames.com.tr/products/ipi-qbz75-manyetik-switch-klavye

ulugames ön sipariş olarak getirmiş tekrardan, almayı düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum rapid trigger ve snaptap gibi özellikler ilgimi çekti fakat markanın türkiyede pek bilinmemesi kafamı karıştırıyor. Driver konusunda yorumlarınız varsa dinlemek isterim. Switchleri giriş- orta deniyordu sanırım bir de.

ulugames ön sipariş olarak getirmiş tekrardan, almayı düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum rapid trigger ve snaptap gibi özellikler ilgimi çekti fakat markanın türkiyede pek bilinmemesi kafamı karıştırıyor. Driver konusunda yorumlarınız varsa dinlemek isterim. Switchleri giriş- orta deniyordu sanırım bir de.
Marka hakkında fikrim yok, ama ben şeffaf keycapsli klavye önermem ya. Çok çirkin duruyorlar, genelde pahalı klavyelerde bile o şeffaf keycapsi hoş gösterecek bir renk profili olmuyor.

Türk Telekom müşterisiyseniz veya akraba, tanıdık varsa, telefon uygulamasından Idefix için ₺300 kupon ile şu ürünü ₺4550 civarına alabilirsiniz.

Özellikleri bağlantıda yazıyor.

E-spor ve düz arasındaki farkı net anlamadım ben, düzgün de bir açıklama bulamadım. Videoda düz versiyonunu inceliyor galiba. Benim de aklımda açıkçası buna geçmek var.

Bu klavye ile ilgili bir yerlerde inceleme konusu görmüşseniz zaten onu ben hazırladım.

Hiçbir çinli manyetik klavye üreticisi için kefil olamam. Biraz kumar oluyor malesef bu tip çinli markalar. Hepsi için geçerli bu söylediğim. Türkiye'de satış yapan fason üreticilerde dahil. Yani isteseniz de istemeseniz de belli riskleri göze almanız gerekli. Ben alırken tüm riskleri göze alıp satın aldım.

Şahsen hiçbir sorun yaşamadım, hala kullanıyorum çokta memnunum ama bu sizin veya başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Bir arkadaş vardı sorun yaşamıştı klavye ile ilgili ulugames iade almıştı. Hatta iki kere almıştı iki kere iade yapmıştı. İlk iadesinde klavyede kozmetik kusur var diye yapmıştı. İkincisini niye iade etti bilmiyorum.

Bu klavye ile ilgili bir yerlerde inceleme konusu görmüşseniz zaten onu ben hazırladım.

Hiçbir çinli manyetik klavye üreticisi için kefil olamam. Biraz kumar oluyor malesef bu tip çinli markalar. Hepsi için geçerli bu söylediğim. Türkiye'de satış yapan fason üreticilerde dahil. Yani isteseniz de istemeseniz de belli riskleri göze almanız gerekli. Ben alırken tüm riskleri göze alıp satın aldım.

Şahsen hiçbir sorun yaşamadım, hala kullanıyorum çokta memnunum ama bu sizin veya başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Bir arkadaş vardı sorun yaşamıştı klavye ile ilgili ulugames iade almıştı. Hatta iki kere almıştı iki kere iade yapmıştı. İlk iadesinde klavyede kozmetik kusur var diye yapmıştı. İkincisini niye iade etti bilmiyorum.

ATK RS6+ aldım hocam. Teşekkürler geri dönüşleriniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,753
Üyeler
201,022
Son üye
Hasan Baba

Geri