🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Rob1n

80+
Reaksiyon skoru
208
Çıktığı günden bugüne en düşük seviyeyi gördü. Akakçe’de bitmiş görünüyor fakat direkt Amazon satıcılı peşin fiyatına 6 taksitli bu fiyata alabiliyoruz. Fps oyuncusuysanız kaçırmayın derim Superstrike ile arasında kalanlar tüm forumları gezin testleri izleyin Viperın farkla önde olduğunu göreceksiniz, ben sipariş geçtim.

Razer Viper V4 Pro Linki
Dipnot: Yeni hesap açarsanız 8349 TL alabilirsiniz

IMG_3089.webp

Son düzenleme:
Çıktığı günden bugüne en düşük seviyeyi gördü, Akakçe’de bitmiş görünüyor fakat direkt Amazon satıcılı peşin fiyatına 6 taksitli bu fiyata alabiliyoruz. Fps oyuncusuysanız kaçırmayın derim Superstrike ile arasında kalanlar tüm forumları gezin testleri izleyin Viperın farkla önde olduğunu göreceksiniz, ben sipariş geçtim.

Razer Viper V4 Pro Linki

Alıntıyı görüntüle
bunu alan adam benim gözümde zengindir 2024 te 4070 super sistemi 45 ten 41540 a düşürmek için yılmaz abinin pazarlıkta kolunu az çürütmedik

Kanka yazık günah para harcayacak yer mi bulamadın? Kendini kandırıp almak için bahane sunmuşsun resmen :D
İnsanlarının eğlencelerine yatırım yapması ne zamandan beri kendini kandırmak oldu? Sen saatlere, parfümlere vb yatırım yaparsın ben bunlara yatırım yaparım eğlenirim. Zevkler ve renkler tartışılmamalı, fark ettiysen “Fps oyuncuları” yazdım. Bu kategoride oyundan maksimum verim ve zevk almak isteyen insanlar için çok güzel bir fiyata düşmüş durumda, almak isteyen alır, almak istemeyen insanlarda bilgisi olmadığı konularda boş boş eleştirmesin lütfen.

İnsanlarının eğlencelerine yatırım yapması ne zamandan beri kendini kandırmak oldu? Sen saatlere, parfümlere vb yatırım yaparsın ben bunlara yatırım yaparım eğlenirim. Zevkler ve renkler tartışılmamalı, fark ettiysen “Fps oyuncuları” yazdım. Bu kategoride oyundan maksimum verim ve zevk almak isteyen insanlar için çok güzel bir fiyata düşmüş durumda, almak isteyen alır, almak istemeyen insanlarda bilgisi olmadığı konularda boş boş eleştirmesin lütfen.
Zevk için alırsan eyvallah derim tabii sıkıntı yok.

Örneğin bu farenin neredeyse yarı fiyatına satılan ATK A9 Ultimate ile ne farkı var da 2X fiyata satılıyor onu merak ediyorum. FPS oyuncuları için maksimum verimi Razer hangi konuda sağlıyor da onu alalım?

ben takip ediyordum bu fiyata düşmedi hiçbir zaman. daha yeni başka bir şeye para harcamış olmasam direk alırdım mesela. buna para verilmezciler damlamış yine

ben takip ediyordum bu fiyata düşmedi hiçbir zaman. daha yeni başka bir şeye para harcamış olmasam direk alırdım mesela. buna para verilmezciler damlamış yine
Kanka adam akıllı soru soruyoruz hemen siz parlıyorsunuz. Neden bu fareyi bu fiyata alıyoruz nedeni nedir? 8.5K fiyata ne özelliği var da direkt alıyorsun?

zevkler ve renkler tartışılmamalı yazdığını gören ben :

aylık ne kadar kazanıyorsunuz ? :

Kanka adam akıllı soru soruyoruz hemen siz parlıyorsunuz. Neden bu fareyi bu fiyata alıyoruz nedeni nedir?
hocam sana açıklama yapmamız mı gerekiyor anlamadım ki. bu ürünün fiyatı belli ve ilk defa bu fiyata düşmüş ilgililerine paylaşılmış. kendini kandırıyorsun falan yazmışsın adama siz parlıyorsunuz diyorsun iyisin değil mi sıkıntın yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alan adam benim gözümde zengindir 2024 te 4070 super sistemi 45 ten 41540 a düşürmek için yılmaz abinin pazarlıkta kolunu az çürütmedik
zevkler ve renkler tartışılmamalı yazdığını gören ben :

aylık ne kadar kazanıyorsunuz ? :

zengin olmadığımı profil resminden mi anladın reis

hocam sana açıklama yapmamız mı gerekiyor anlamadım ki. bu ürünün fiyatı belli ve ilk defa bu fiyata düşmüş ilgililerine paylaşılmış. kendini kandırıyorsun falan yazmışsın adama siz parlıyorsunuz diyorsun iyisin değil mi sıkıntın yok
Neden açıklama yapmıyorsun yoksa açıklama yapacak bir argümanın mı yok? İndirimdeki ürünü tartışmayacaksak forum kullanmanın ne anlamı var? Bak hiç bir iddiam yok sadece soru soruyorum. Hiçbir markaya bir fanatikliğim yok yalnızca high-end sınıfındaki farelerden ne farkı var bu Razer'ın?

Kanka adam akıllı soru soruyoruz hemen siz parlıyorsunuz. Neden bu fareyi bu fiyata alıyoruz nedeni nedir? 8.5K fiyata ne özelliği var da direkt alıyorsun?
Viper V4 49 Gram
Gen 3 Özel Optik Sensör
En önemlisi gecikme (piyasanın tüm mouselardan en düşük seviyede olması).
Synapse 4 Tutarlılığı
Tek Şarj’da 180 Saat Şarj Desteği
Poliamid fiber takviyeli özel gövde, Smooth-touch kaplama
Yeni switch teknolojisi Razer Gen-4 Optik (100 Milyon Tık, Sıfır Çift Tıklama)

Bari kıyaslama yaparken, daha tutarlı modellerle kıyaslayın.

Neden açıklama yapmıyorsun yoksa açıklama yapacak bir argümanın mı yok? İndirimdeki ürünü tartışmayacaksak forum kullanmanın ne anlamı var? Bak hiç bir iddiam yok sadece soru soruyorum. Hiçbir markaya bir fanatikliğim yok yalnızca high-end sınıfındaki farelerden ne farkı var bu Razer'ın?
adama kendini kandırıyorsun falan deyip durduk yere sonra siz parlıyorsunuz diyen birisine youtubeun 20 yıl önce icat edildiğini anlatamayacağımı düşündüğüm için cevap vermiyorumdur belki

Geri