450 CL-C Alınır mı? Alınırsa Satılır mı?

Reaksiyon skoru
0
Clc 450 almak istiyorum, motoru zamanında incelemiş binmiş biriyim çok hoşuma gitti malzemesi tipi sesi vs, 5000km civarını geçmeden en fazla 300 civarına bir motor bulursam alacağım.
Biliyorum yedek parçası servisi problemli ancak ben istanbul`da yaşıyorum 5 6 ay binip değiştireceğim, yedek parça servis konusunda sorun yaşamayı da göze alıyorum yani, satacağım zaman en fazla 10-15bin km de falan olur, o günde bugünün parasıyla 270 civarına satmayı düşünürüm.

Benim kafamı asıl kurcalayan bu motor elimde kalır mı, son sahibi olur muyum? şuan ki piyasada hiçbir şey satılmıyor farkındayım ancak bu motorun piyasasına fazla hakim değilim.

Önerir misiniz alıp satan oldu mu?

Elinde kalmaz ama öyle bir fiyattan alman lazım ki satarken de dip fiyattan satmalısın.
Yaz piyasası dışında asla istediğin fiyata satamazsın.
Alırken sıfır gibi km çok düşük ve dip fiyattan al.
10-15bin km de satmak istersen şuan güncel 250-260k anca satarsın.

Alınır da satması biraz sürebilir, istanbulda falansan hızlı satar çapırcı tayfa seviyor clc

Zarar etmeye kabulüm zaten, bugün 300 e alsam 3000-5000km arasında bir şey, 10 küsür binlerde 250-260 civarına gitse bugünün fiyatıyla kafi yani, çünkü yok yani bu fiyata motosiklet var ama onlar fazla chopper pantolonuma zincir takmak istemiyorum :D, belki 10bin km bile buldurmam yani satarken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,206
Üyeler
201,141
Son üye
Myqx

Geri