Öneri Tesla Alınır mı Yoksa Fazla mı Abartılıyor ?

önerileriniz için teşekkür ederim

parasını hak eden bir araba değil kalite olarak cliodan pek de bir farkı yok, mercedes logolu renault gibi bir şey
babam galerici 41 yıldır. ondan önce de dedem 33 sene galericilik yaptı ailecek galericiyiz bi ben farklı sektördeyim ama şunu söyliyim şuan altımda 2017 a180 amg paket var clio'ile aynı kefeye koyan adamdan hiç bir yorum da tavsiye de almayın arkadaşlar tamam iyi bir araç mı fiyatı falan tartışılır da clio gibi bir çöple aynı kefeye koydu bu elemanın hiç bir yorumunu vallahi cididye almayın.

Tamamen A noktasından B noktasına gitmek için baş ağrıtmayan konfor arabaları işte. Arabada ruh yok tip yok duruş yok içi desen otel odası gibi ben beğenmiyorum araba dediğin bağıracak çağıracak kasisten hızlı geçtin mi calkalanacak içinde birseyler. Şundan alacağın keyfi mesela hiçbir araba veremez

babam galerici 41 yıldır. ondan önce de dedem 33 sene galericilik yaptı ailecek galericiyiz bi ben farklı sektördeyim ama şunu söyliyim şuan altımda 2017 a180 amg paket var clio'ile aynı kefeye koyan adamdan hiç bir yorum da tavsiye de almayın arkadaşlar tamam iyi bir araç mı fiyatı falan tartışılır da clio gibi bir çöple aynı kefeye koydu bu elemanın hiç bir yorumunu vallahi cididye almayın.
Her horoz kendi çöplüğünde öter 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam konu hakkında araç tavsiyede bulunan arkadaşlar çok güzel araç tavsiyelerinde bulunmuşlar i20 stonic swift hepsi ilk araba için çok güzel örnekler a180 kullanıp kullandığı aracı öven bir kişinin lafın itibar etme

Allah korkuları olmasa bizim galerici esnafı plastik leğen kaliteside olan araçları maybachtan daha kaliteli diye pazarlayacak :D

Son düzenleme:
babanız ve dedeniz galerici güya ama siz gelip burada 2011 chevrolet aveo nasıldır diye konu açıyorsunuz 😂 bir de 74 yıldır galerici yersen :LOL:

babanız ve dedeniz galerici güya ama siz gelip burada 2011 chevrolet aveo nasıldır diye konu açıyorsunuz 😂 bir de 74 yıldır galerici yersen :LOL:
2.7 milyon bütçe ile de 2017 a180 almış güya bu akıllı arkadaş 😂 aklını ve araba bilgisini siz sorgulayın pardon kafasından attığı yalanları. https://forum.donanimarsivi.com/konu/arac-onerisi-alabilir-miyim.1168056/

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-10 180931.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-10 180931.webp
    40.2 KB · Hit: 14
  • Ekran görüntüsü 2026-08-10 181426.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-10 181426.webp
    37.2 KB · Hit: 14
Son düzenleme:

2.7 milyon bütçe ile de 2017 a180 almış güya bu akıllı arkadaş 😂 aklını ve araba bilgisini siz sorgulayın pardon kafasından attığı yalanları.
Başka bir forumda da 47 yaşındayım diyordu bu da yalandır
16596.webp

Geri