@şahin doğanmerhaba ehliyetimi yeni aldım ve ilk arabam olacak sizce tesla alınır mı çok istiyorum arabayı teknolojisinden dolayı vs gerçekten kullanan varsa artılarını ve eksilerini anlatırmısınız
acemiliğinizi atmak için mümkünse benzinli, piyasası iyi, sorunsuz, yedek parça sıkıntısı olmayan arabalara bakın. şahsen elektrikli alacak isem kia ev6, volvo ex30, hyundai ioniq 5 ve 6 alırdım.merhaba ehliyetimi yeni aldım ve ilk arabam olacak sizce tesla alınır mı çok istiyorum arabayı teknolojisinden dolayı vs gerçekten kullanan varsa artılarını ve eksilerini anlatırmısınız
Boş paketi çok boş bence, premiumun da fiyatı çok arttı değer mi emin değilim. Uygun premium bulursan olabilir.merhaba ehliyetimi yeni aldım ve ilk arabam olacak sizce tesla alınır mı çok istiyorum arabayı teknolojisinden dolayı vs gerçekten kullanan varsa artılarını ve eksilerini anlatırmısınız
ehliyetim manuel ama vites atmaları vs çok sevmiyorum basit otomatik istiyorum başka öneriniz varsa beklerimacemiliğinizi atmak için mümkünse benzinli, piyasası iyi, sorunsuz, yedek parça sıkıntısı olmayan arabalara bakın. şahsen elektrikli alacak isem kia ev6, volvo ex30, hyundai ioniq 5 ve 6 alırdım.
en ucuza baktım sanırım 2.5m duBoş paketi çok boş bence, premiumun da fiyatı çok arttı değer mi emin değilim. Uygun premium bulursan olabilir.
1.4 mpi hyundai i20-bayon, 1.4 mpi kia stonic, 1.2 suzuki swift veya 1.4 suzuki vitaraehliyetim manuel ama vites atmaları vs çok sevmiyorum basit otomatik istiyorum başka öneriniz varsa beklerim
sıfır araçlar arasından 1.0 tgdi hyundai bayon-i20-i30, megane 1.3 tce, 1.8 hybrid corolla veya chr.ehliyetim manuel ama vites atmaları vs çok sevmiyorum basit otomatik istiyorum başka öneriniz varsa beklerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en ucuza baktım sanırım 2.5m du
dizel düşürseniz 1.6 multijet egea veya 1.5 dizel citröen c4-c51.4 mpi hyundai i20-bayon, 1.4 mpi kia stonic, 1.2 suzuki swift veya 1.4 suzuki vitara
sıfır araçlar arasından 1.0 tgdi hyundai bayon ve i20, megane 1.3 tce, 1.8 hybrid corolla veya chr.
i20 i30 gibi modeli hatırlayamadımda mercedes var o nasıl sizce1.4 mpi hyundai i20-bayon, 1.4 mpi kia stonic, 1.2 suzuki swift veya 1.4 suzuki vitara
sıfır araçlar arasından 1.0 tgdi hyundai bayon ve i20, megane 1.3 tce, 1.8 hybrid corolla veya chr.
hangi model mercedesten bahsediyorsunuz?i20 i30 gibi modeli hatırlayamadımda mercedes var o nasıl sizce
ekleme yapmak isterim bu listeye, etorq egea1.4 mpi hyundai i20-bayon, 1.4 mpi kia stonic, 1.2 suzuki swift veya 1.4 suzuki vitara
dizel düşürseniz 1.6 multijet egea veya 1.5 dizel citröen c4-c5
parasını hak eden bir araba değil kalite olarak cliodan pek de bir farkı yok, mercedes logolu renault gibi bir şeya180 gibi hatırlıyorum
koşarak kaç, tam bütçe belirtir misin ve kullanım senaryosunu da anlatır mısına180 gibi hatırlıyorum