80-85k Bandında Genel Kullanım / Oyun Laptop Önerisi

Methean

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
85000
80-85k bandında yazılım ve oyun amaçlı kullanmak için laptop bakıyorum , şu anda en mantıklı gelen fikir Lenovo Legion5 15IRX10 modeli oldu neler önerebilirsiniz? Laptopta genel olarak dış ortamda çalışabilme özelligi olmasını istiyorum yani fan sesi görece sessiz ve soğutmasının da genel olarak iyi olması benim için önemli. Uzun yıllar götürebilecek bir cihaz arıyorum , duruma bağlı olarak bütçeyi çok az daha arttırabilirim

i7 hx olan bir laptop dış kullanımda ne kadar pil süresi alabilirsin bilmiyorum, senin için pil süresi önemli mi onuda bilmiyorum. Eğer önemliyse ben uzun uzun araştırıp lenovo legion5 15ahp10 modelini almıştım ryzen7 260 işlemcisi daha verimli olduğu için güzel batarya süresi veriyor, eğer oyun daha öncelikse i7 olanı alman daha mantıklı olur tabii ki

Pil ömrü önemliyse bütçeyi düşürüp R7 350, R9 365 veya U7 255H gibi işlemcili laptoplara bakmanız daha iyi olur. Bütçeyi arttırısanız R9 365 5070Ti laptop alabilirsiniz. AAA oyun oynuyorsanız 5070'e göre çok daha avantajlı olacaktır.

i7 hx olan bir laptop dış kullanımda ne kadar pil süresi alabilirsin bilmiyorum, senin için pil süresi önemli mi onuda bilmiyorum. Eğer önemliyse ben uzun uzun araştırıp lenovo legion5 15ahp10 modelini almıştım ryzen7 260 işlemcisi daha verimli olduğu için güzel batarya süresi veriyor, eğer oyun daha öncelikse i7 olanı alman daha mantıklı olur tabii ki
İki model arasındaki sessiz mod / performans modu ısınması hakkında bilginiz var mı?

45dk ile ayarları kısarsa 1 saat 10dk arası bir süre alır. Kendim kullandım zamanında birden fazla seri.

İki model arasındaki sessiz mod / performans modu ısınması hakkında bilginiz var mı?
Performans farkının da fiyat farkına değeceğini düşünüyor musunuz? Sonuçta ikisi de oldukça güçlü işlemciler ve neredeyse her oyunu yüksek performansla oynatabilecek düzeyde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,699
Üyeler
201,007
Son üye
muaddip

Geri