Steelseries Arctis Nova 3x Wireless Modelini 3.3596 TL'ye Düşmüş.

Reaksiyon skoru
15
Herkese merhaba,

SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless modelini 3.596 TL'ye düşmüş

Genellikle Counter-Strike 2 oynuyorum

Reddit okuduğum kadarıyla sol-sağ ses ayrımı oldukça iyiymiş. Ancak çapraz seslerde, örneğin sesin üst kattan mı yoksa alt kattan mı geldiğini ayırt etmekte çok iyi olmadığı söylenmiş. Bu doğru mudur? Kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless modelini 3.396 TL'ye düşmüş

Genellikle Counter-Strike 2 oynuyorum

Reddit okuduğum kadarıyla sol-sağ ses ayrımı oldukça iyiymiş. Ancak çapraz seslerde, örneğin sesin üst kattan mı yoksa alt kattan mı geldiğini ayırt etmekte çok iyi olmadığı söylenmiş. Bu doğru mudur? Kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?
İndirim nerede?

Ekler

• 1000158034.webp
    1000158034.webp
    75.2 KB · Hit: 35
  • 1000158032.webp
    1000158032.webp
    77.4 KB · Hit: 35
Furkansamsun periyodik olarak aynı konuyu açıyorsun :D Merak ettiğin şeylerin cevabını verdim sana, almak istiyorsan al tabii ama daha iyi seçeneklerin varken önermiyoruz bu kadar.

Furkansamsun periyodik olarak aynı konuyu açıyorsun :D Merak ettiğin şeylerin cevabını verdim sana, almak istiyorsan al tabii ama daha iyi seçeneklerin varken önermiyoruz bu kadar.
Reis güncelliyom kararsızım elimde değil iş görürmü örnek inferno evden geliyor adam bunu duyuyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıldır acaba 32 sürücü var diyor

Ekler

• 1000158142.webp
    1000158142.webp
    85.4 KB · Hit: 13
Geri