Steam Keylerle Alakalı Soru

FirOniXz

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar steam keyleri genel olarak güvenli ve üzmeyecek fiyata 1 2 kere almak istiyorum ve oyunS mağazasındaki limited edition keyi çok mantıklı geldi ama site güvenilir mi vs hiçbirsey bilmiyorum konuyla ilgisi olanlardan fikirlerini bekliyorum.

Dene bize de haber ver

Merhabalar steam keyleri genel olarak güvenli ve üzmeyecek fiyata 1 2 kere almak istiyorum ve oyunS mağazasındaki limited edition keyi çok mantıklı geldi ama site güvenilir mi vs hiçbirsey bilmiyorum konuyla ilgisi olanlardan fikirlerini bekliyorum.
Bomboş oyunlar çıkıyor genelde bu tarz random keylerde.

bunlara bu parayı verene kadar git bi tavuk dürüm ye hocam 1 dolarlık oyunlar çıkıyor çöp kimsenin yüzüne bakmadığı nereden bildiğimide sorma :)

Arkadaşlar adam garanti çıkanları yazmış ama sizin dediğiniz dolandırıcılık. Öyle bir ihtimal olsa zaten almayacağım ama şimdi siz bu adamlar dolandırabilir mi diyorsunuz?

Garantili havuzda ki 2 3 oyunun fiyatı saçmalık. Bir yerlerde bedava verilmiş veya keyi 1 2$lık oyunlar. %100 onlar çıkacak. Dolandırılmak istiyorsan al.

Arkadaşlar adam garanti çıkanları yazmış ama sizin dediğiniz dolandırıcılık. Öyle bir ihtimal olsa zaten almayacağım ama şimdi siz bu adamlar dolandırabilir mi diyorsunuz?
Al garantili denen oyunlar çıkarsa o keyden 1 tane de ben sana alacam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunlardan biri çıkacak ama

Ekler

• Screenshot_2026-08-11-19-38-09-505_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-08-11-19-38-09-505_com.android.chrome.webp
    111.6 KB · Hit: 30

Sormak istediğik buydu zaten böyle şeylere garanti yazıyolqr ama çıkmıyorsa dddiğim gibi dolandırıcılık oluyor bu ben böyle yapan sitenin linçlenmediğini veya kapatılmadığını görmedim diger 10 tl keyler vs zaten çöptür

Ayrıca çok iddialı yazmışsıniz alasım geldi denemek için

dolandirici ya. genel carcop oyunlar cikiyor. daha duzgun cikan gormedi kimse.

Bu tarz random keylerden genelde beş para etmez oyunlar çıkıyor. Oyuns'tan almak yerine indirim dönemlerinde direkt istediğin oyunu almanı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Sizin için ben gittim 5 tane key aldım. Muhtemelen alengirli bir iş var. ilk key dışında hepsine benim kütüphanemde var dedi. Diğer keyleride sizlerle paylaşıyorum. Lütfen aktifleştiren arkadaşlar keylerden hangi oyun çıkıyor paylaşsın.
4MM76-F82DK-X9YYW
8MPXQ-6Z55B-4ZEDI
N9BFT-DCB8Q-4XN5E
NKBGR-DRYF8-5N22V
ilk key:

1786469622116.webp

ikinci key:
1786469656617.webp

üçüncü key:
1786469715424.webp

dördüncü key:
1786469745140.webp

beşinci key:
1786469772615.webp

Sizin için ben gittim 5 tane key aldım. Muhtemelen alengirli bir iş var. ilk key dışında hepsine benim kütüphanemde var dedi. Diğer keyleride sizlerle paylaşıyorum. Lütfen aktifleştiren arkadaşlar keylerden hangi oyun çıkıyor paylaşsın.
4MM76-F82DK-X9YYW
8MPXQ-6Z55B-4ZEDI
N9BFT-DCB8Q-4XN5E
NKBGR-DRYF8-5N22V
ilk key:

Alıntıyı görüntüle

ikinci key:
Alıntıyı görüntüle
üçüncü key:
Alıntıyı görüntüle
dördüncü key:
Alıntıyı görüntüle
beşinci key:
Alıntıyı görüntüle
Şikayet vara şikayet yaz sizi şikayet edicem de paranı geri al vermişler çoğu kişiye parayı

4MM76-F82DK-X9YYW
8MPXQ-6Z55B-4ZEDI
N9BFT-DCB8Q-4XN5E
NKBGR-DRYF8-5N22V
ilk key:

Alıntıyı görüntüle

ikinci key:
Alıntıyı görüntüle
üçüncü key:
Alıntıyı görüntüle
dördüncü key:
Alıntıyı görüntüle
beşinci key:
Alıntıyı görüntüle
Bunları ben hesabıma bile girmem yani başına bir iş gelir falan diye

merchant of the skies ve Sir Whoopass™: Immortal Death oyunları çıktı sadece keylerden. Yazdım bakalım ne yapacak.

Bunları ben hesabıma bile girmem yani başına bir iş gelir falan diye
Çalıntı ya da sorunlu key olsa bile steam hesabını etkilemiyor. Oyun hesaptan kaldırılıyor o kadar. Daha önceden benzer bir durum yaşamıştım.

Geri