Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Hocam herkes pahalı demiş ben de farklı bi yerden konuşayım;

Bugünün koşullarında
9070xt(40k)+32gb ram(25k)+9800x3d(22k)=87k yapıyor zaten.
Kasa + fan + psu + sıvı soğutma + anakart + ssd vs. hepsini minimumdan eklesen 100k bulacak.
He dersen ki indirimli ürün kovalayın, bekleyin, 2. el alın, tabi ki herkes haklı %20-%35 indirimli bile toplanır.

Sistem fiyatının bir kısmı estetiğe ve yükseltilebilirliğe ayrılmış. Bütçe probleminiz yoksa normali bu artık maalesef.
ama sen yarın bu sisteme 5080’i taksan sırıtmaz, yükseltmeye uygun bir sistem.
İlk başta zaten 5080 için toplamıştım ancak ekran kartının fiyatı yüzünden vazgeçtim ilerde belki 6000 serisi çıkarsa yükseltebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam herkes pahalı demiş ben de farklı bi yerden konuşayım;

Bugünün koşullarında
9070xt(40k)+32gb ram(25k)+9800x3d(22k)=87k yapıyor zaten.
Kasa + fan + psu + sıvı soğutma + anakart + ssd vs. hepsini minimumdan eklesen 100k bulacak.
He dersen ki indirimli ürün kovalayın, bekleyin, 2. el alın, tabi ki herkes haklı %20-%35 indirimli bile toplanır.

Sistem fiyatının bir kısmı estetiğe ve yükseltilebilirliğe ayrılmış. Bütçe probleminiz yoksa normali bu artık maalesef.
ama sen yarın bu sisteme 5080’i taksan sırıtmaz, yükseltmeye uygun bir sistem.
Ve dediğiniz gibi indirimde kovalıyorum yavaş yavaş toplayacağım

Pahali diyenler beyaz olmasini göz ardı ediyor. Tamamen zevk ve hayal için sistem yani tabikide parcalar suanda absürt fiyatta ama indirim yakalayinca daha da uyguna gelecek. Beyaz sistem toplamak isteyen adama siyah parca önermeyin yani adamin akli yok mu?

Pahali diyenler beyaz olmasini göz ardı ediyor. Tamamen zevk ve hayal için sistem yani tabikide parcalar suanda absürt fiyatta ama indirim yakalayinca daha da uyguna gelecek. Beyaz sistem toplamak isteyen adama siyah parca önermeyin yani adamin akli yok mu?
Beni anladığınız için sağolun :)

aşırı pahalı

geçen kış imzadaki sistemi tek tek topladım bende beyaz 110 bin tutmuştu nereye kadar gidecek halada zamlar konuşuluyor anakart vs

Kanka fiyatına göre çok saçma bir sistem 5070 Ti al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka fiyatına göre çok saçma bir sistem 5070 Ti al geç
5080 de olabilir ama bence çok farkı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,287
Üyeler
201,168
Son üye