Yardım Selamlar Acil Yardıma İhtiyacım Var

Sam3

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
100.000
https://www.hepsiburada.com/thunder...aptop-rs16-r9985hx57e1q300rb-pm-HBC0000COCWQ3
arkadaşlar yakın zamanda yurt dışına taşınıcam vede bir laptop almayı düşünüyorum ondan dolayıda biraz araştırma yaptım mağazaları gezdim sitelere baktım vede gaminggenin mağazasında bu cihazı gördüm ve özelikleri fiyat bandında çok beğendim forumlardada alan kişiler kötülememiş vede baya övmüşler sadece kasasının kaliteli olmadığımı vede freedos sistem olduğunu söylemişler ama bunlarda yeni seri ürünler galiba enter tuşu büyük demişler şuanki ürünün değil sizden kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi yada bana 100k fiyat bandında taksit imkanı olan sistemler atabilirlermi 😊

ROG Serisi bakabilirsin malzeme kalitesi olarak en iyisi ama biraz pahalı

evet ama bana daha çok performans lazım orta malzeme kalitesi olsun performansı yüksek olsun baş tacı
ROG lar Performans olarak da iyi, Malzeme kalitesi derken kronik sorunları olmaması da önemli, mesela bazı modellerde hall sensör arızası oluyor ekran gidip geliyor veya menteşe problemi gibi sorunlar olabiliyor bilinen çok satab problemsiz modellere yönelmek daha mantıklı

attığım linkdekinin kimse bi problemini görmemiş

Geri