🔥İndirim Lenovo Loq İ5 13450hx RTX 5060 100w Laptop 47.134 Lira

fps oyunları için o işlemci tipi performansla uygunsuz şeyler yapıyor ama hikayeli oyunlarda performansı iyi ders + hikayeli oyun ise evet ama rekabetçide işlemci bir tık üzer
sizce attığım model mi yoksa konudaki modele 12 gb ram takmak mı

okey bunu alayım ama ram konusunu nasıl hallederim hiçbir bilgim yok dümdüz 12 gb ram yazıp almali miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
mesela direkt bunu alıp takabiliyom mu
başka satılan 12 ram yok zaten mecbur bunu takıcaksınız marka model hakkında en ufak fikrim yok. ama iyi bir ram ise bunu takıp konudakini alın.

sizce attığım model mi yoksa konudaki modele 12 gb ram takmak mı
atığın modeli bunla aynı rame getitirsen de cs valo gibi oyunlarsa bu daha yüksek performans veriyor ama amacın render ve ya hikayeli oyunsa ben kanser olmayacam lole falan gerek yok diyorsan bu işlemcilerin şarj dayanma süresi de daha uzun oluyor çünkü hx olanlar yüksek güç tüketimine sahip yani atığın daha mobil olur burdaki ise çoğunlukla prize bağlı ama amaç oyun değilse

Krallar bütçe 60 65 arası güzel bi laptop önerin bana alayım geçeyim bıktım araştırmaktan

Krallar bütçe 60 65 arası güzel bi laptop önerin bana alayım geçeyim bıktım araştırmaktan
Oyun performansı ekran görüntüsü güzel olsun

başka satılan 12 ram yok zaten mecbur bunu takıcaksınız marka model hakkında en ufak fikrim yok. ama iyi bir ram ise bunu takıp konudakini alın.
Bana da öneri yapabilir misin

Oyun performansı ekran görüntüsü güzel olsun

Bana da öneri yapabilir misin
konuya attığım gameraidera bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,205
Üyeler
201,141