Yardım Valorant Açıldıktan 2 Dk Sonra Komple Sistem Donuyor

Thelaz53

80+
Reaksiyon skoru
1
Win 11 ile oynarken hiç bir sıkıntı yoktu valorantta pubg oynarken 30 dk de bir pubg çöküyordu bütün yolları denedim directx 12 optimizasyon sıkıntısı olduğunu ve 11 de çekince direk donmalar oluyordu win 10 geçtim temiz bir kurulum ile driverların hepsi güncel olay gürüntüleme ile game bar hatası verdi onuda düzelttim expo yı kapattım açtım görev yöneticisi ve sistem oyun ayarlarından yüksek performansa çektim biosu son sürüme güncelledim ama bir türlü bulamadım msi afterbur gibi sistem özelliklerini gösteren uygulamalarıda kapattım bir türlü düzelmedi
Sistem özellikleri
Ryzen 7 9850x3d
Rx 9070xt
Asus rog b 850 gaming
32gb 6000 mhz 30cl ram
1 tb gen 5 ssd
1000 w platinium psu
Dediğim gibi win 11 de sıkıntı pubg de idi win 10da sıkıntı valorantta

banada oldu bugün anlamadım sonra düzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valoyla alakalı olabilir

Fps sabitleyincede donuyor serbest bırakıncada donuyor monitör 540 hz

Ekler

• 1000154855.webp
    1000154855.webp
    127.1 KB · Hit: 10
  • 1000154856.webp
    1000154856.webp
    106 KB · Hit: 10
benim de öyle cs ve valoda oluyo sadece yani bi furmark testini atabilir misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ısındığı içinde olabilir eskiden ısınma sorunum yokkende oluyodu ama şaun var çoğu oyunda donuyor

Yok furmak 10 dk lik testim 67 derece ve sadece valorantta girince 2 dk sonra oluyor ve win 10 da oluyor yazılımsal bişey çakışıyor galiba pubg de 3 saat aralıksız hava 32 dereceyken oynadım win 10 da sıkıntı yok 65 dereceyi görmedi daha ekrna kartı işlemci 75 geçmedi

Valorantta Son Vanguard güncellemesinden sonra sistem istenimleri değişmişti tamamen değiştimi bilmiyorum ama:

Update to at least Windows 11 25H2. Windows 11 first requires the following:

Enable UEFI Mode and Secure Boot

Enable Trusted Platform Module 2.0 (TPM)

An updated BIOS may be necessary

Use Virtualization-Based Security (VBS) and Hypervisor-Protected Code Integrity (HVCI)

Enable Input-Output Memory Management Unit (IOMMU)

Valorantta Son Vanguard güncellemesinden sonra sistem istenimleri değişmişti tamamen değiştimi bilmiyorum ama:

Update to at least Windows 11 25H2. Windows 11 first requires the following:

Enable UEFI Mode and Secure Boot

Enable Trusted Platform Module 2.0 (TPM)

An updated BIOS may be necessary

Use Virtualization-Based Security (VBS) and Hypervisor-Protected Code Integrity (HVCI)

Enable Input-Output Memory Management Unit (IOMMU)
He win 10 artık çalıştır mı yor mu valoyu

aynısı bendede oluyordu sorunu teker teker uygulama silerek çözdüm kulaklık uygulaması çakışıyordu herhalde steelseries engine açık olduğu zaman valoranta girdiğim gibi donuyordu sildim dahada karşılaşmadım sende de aynı sorun olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,282
Üyeler
201,166
Son üye
traxxasX

Geri