Monitör Işık Çubuğu Önerisi

Efe D.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
1600 lira civarı ne önerirsiniz? Bu iki arasında kaldım.

Böyle sarjlı olduğu yazan bir ürün de var.

bunu ne için kullanacaksınız ? Zaten monitör ışık yayan bir şey.

bunu ne için kullanacaksınız ? Zaten monitör ışık yayan bir şey.
Hocam bende gereksiz falan dedim ama akşam gözüm çok ağrıyor monitör ışığından dolayı. Bu üründe masayı aydınlatarak göz rahatlığı vesaire veriyormuş. Akşam öalışırkende iyi olur hem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle sarjlı olduğu yazan bir ürün de var.
Hocam bu üründe çok fazla yorum olmadığı için tercih etmek istemedim açıkcaıs.

Odanızın lambasını sarı yapmayı düşünmez misiniz? Ne beyaz kadar göz alır ne de yorar hemde ucuz :D

Hocam bende gereksiz falan dedim ama akşam gözüm çok ağrıyor monitör ışığından dolayı. Bu üründe masayı aydınlatarak göz rahatlığı vesaire veriyormuş. Akşam öalışırkende iyi olur hem

Hocam bu üründe çok fazla yorum olmadığı için tercih etmek istemedim açıkcaıs.
Işıkdan gelen rahatsızlık daha fazla ışıkla mı çözülüyomuş ? Lamba aç hocam o zaman.

Işıkdan gelen rahatsızlık daha fazla ışıkla mı çözülüyomuş ? Lamba aç hocam o zaman.
odağı biraz yayıyor hocam saçma sapan yorum yapmayın şurada

gözün az da olsa zifiri karanlık odada monitöre kitlenmesini göz ağrısını az da gideriyor

sen gülmeye devam et. ilgi alamayacaksin

odağı biraz yayıyor hocam saçma sapan yorum yapmayın şurada

gözün az da olsa zifiri karanlık odada monitöre kirlenmesini göz ağrısını az da gideriyor

sen gülmeye devam et. ilgi alamayacaksin
İlgi almaya çalışan senmisin ben mi ? Ben bilmediğimden bir şey yazmışım ve ardından başka bir çözüm önerisi sunmuşum. Gelip burda bana kudurmuşsun ? Agresifliğe gerek yok bu kadar.

İlgi almaya çalışan senmisin ben mi ? Ben bilmediğimden bir şey yazmışım ve ardından başka bir çözüm önerisi sunmuşum. Gelip burda bana kudurmuşsun ? Agresifliğe gerek yok bu kadar.
adama saçma sapan neden akıl vermek istiyorsun bir sen mi akillisin? almak istiyor onereceksen Öner onermeyeceksen boş yazı yazmayın 😂

adama saçma sapan neden akıl vermek istiyorsun bir sen mi akillisin? almak istiyor onereceksen Öner onermeyeceksen boş yazı yazmayın 😂
Böyle devam hocam. Başaracaksın inanıyorum sana ben.

monitörden gelen ışık daha fazla ışık falan ne kadar bilgisiz cahil bir cümle seninle daha muhatap olmayacağım XD istediğin kadar reaksiyon ver yaz. xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,072
Üyeler
202,489
Son üye
ZockScoot
Geri