🔥İndirim Sebamed Çocuk Güneş Kremi Spf 50+ 75 Ml 314,53₺

xgenzotr

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba Arkadaşlar
Yiğenim için güneş kremi aramaktaydım trendyol üzerinden Mutlu Fiyatlar mağazasından alıyordum bugün kendi siteleri üzerinden aldığımda 3 al 2 öde kampayaları yapmışlar gayet düzenli alışveriş yaptığım bir firma isterseniz bir inceleyin

KAMPANYA KODU: MUTLUF3AL2ODE

1786430358510.webp
1786430734420.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: SUDO
Bu site güvenilir mi çakma ürün göndermesinler ?
yani ben sorun yaşamadım tüm e-ticaret sitelerinde mevcutlar , 2 tane müşteri iletişim numarası eklemişler ordan da iletişime geçebilirisiniz diye düşünüyorum

Ben n11 üzerinden 1000ml el yüz yikama jeli aldım bu firmadan 5 kere hepsi orjinal geldi diğer ürünleride orjinaldir büyük ihtimal
Ben iletişime geçtim bütün ürünler üretici firmadan veya ecza/itriyat depolarından bu firmaya faturalı ve sevkiyatlı şekilde gelmekteymiş klimalı ortam koşullarında saklanıyormuş

N11 üzerinden bu firmadan vitamin sipariş vermiştim abim için, aynı ürünü mor tabelalı kozmetik firması da satıyor gidip ordan karşılaştırma yapmıştık kutunun üzerindeki kabartmalar vs farklıydı güvenemeyip iade etmiştim. %100 Sahte diyemem üretim serisi farklılığı falan da olabilir ama kutusu diğer firmadakine göre daha basit gelmişti.

Bana biraz sizin mağazanız reklam yapıyorsunuz geldi ama neyse :)
Hayırlı olsun

Geri