❌İndirim Bitti! Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad Modelleri ₺900

Amazon üzerinden de satın alabilirsiniz. Red fang modeli için 700TL, g-bear beyaz için de 500TL kupon mevcut görünüyor. Red fang olan bu şekilde 799'a geliyor.

Ekler

• k.webp
    k.webp
    108.1 KB · Hit: 45
Speed versiyonunu bilmiyorum kullanmadım ancak Longteng'i kullandım;
Kesinlikle kaliteli bir mousepad değil. Sadece gerçekten kaliteli mousepad kullanmamış kişiler beğenir maalesef.
Oradan edindiğim tecrübe ile yola çıkara kbunun da çok farklı olacağını sanmıyorum.
Tavsiye etmem. Namıdiğer mudpad olan QCK bile daha efektif.

Longteng premium seviye diyebileceğimiz bir ürün değil maalesef. Hatta yakın bile değil.
Çok standart bir kalitede. Fiyatı ise ederinden fazla.
Olduğundan bi' %40 kadar aşağı bir fiyatta satılsa da biz de gönül rahatlığıyla önersek.
Memnun kalmış olmanız güzel ama bir de gerçekten kaliteli bir pad kulansanız ne düşünürdünüz merak ettim doğrusu.

Dikkat: Longteng kötü demiyorum. Fiyat performans değil diyorum.
2003 yılından beri bilgisayar kullanıyorum bir sürü ekipman aksesuar geçti elimden en çok pişman olduğum bu mousepad oldu kendime yediremediğim içinde kenara atıp bırakamadım hala kullanmaya devam ediyorum istemeden :D

Aldık bakalım, banka indirimiyle 650 TL’ye geldi.

90x40 lazim kucuk bunlar
Ben düşük bütçelerde 90x40 olarak Rampage Blitz modelini, hatta karesi de alınabilir öneriyorum. Tasarımlı bir şey istiyorsanız da KlasseGear PRO bakılabilir.

Bu arada 90x40 daha üst seviye bir şey arayanlar, yerelde inceleyen veya forumda alıp deneyimlerini paylaşan görmedim. Ama SS'in yeni ürünleri, bence dikişsiz ürünlerden iyidir diye düşünüyorum. Bunların kare versiyonları da var. Galiba onlar ₺200 daha ucuz. Ama tabii bana soracak olursanız o bütçelerde daha iyi Japon ve Çin firmaları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,881
Üyeler
201,603
Son üye
Alicanakman
Geri