MSI B850 Modeli Yerine Farklı Ne Alabilirim?

Hocam bütcem şu demiyorsun bunu aldım asus nasıl diyorsun asustan daha iyisini atıyorum gerek var mı diyorsun ne istediğini çözemedim.
Ben iki model arasında hangisini seçmeliyim diyorum zaten MSI B850 gaming plus mı yoksa Asus Tuf gaming b850-e mi

Ben iki model arasında hangisini seçmeliyim diyorum zaten MSI B850 gaming plus mı yoksa Asus Tuf gaming b850-e mi
TUF daha iyi ama ikiside ederinin üstüne satılıyor daha ucuza daha iyi anakartlar atıldı niye bu iki anakartta ısrarcısın anlamadım.

MSI anakrtın faz yapısı zayıf. Fiatı ,buna göre yüksek ayrıca Size şunu önereyim. 12 faz ,55 Amper ORTA/ÜST seviye DRMos mosfet. 3 M.2 slotu soğutuculu,,SSD ve e.kartı ,PCI E .5.0.

Hocam bunun siyahi var mi veya siyah ne önerirsin? Kasa malum siyah, parçalar da...

Hocam siyahi var mi veya siyah renk muadili ne önerirsiniz?
Var. Aynı fiat.
Ancak bunlar aşırı güçlü anakrtlar. Biraz daha ucuzu.da var Tek farkı 14 faz olması. Elite olan 16 faz.Hiç farketmezç, Bunlar devasa güçler.. Her ikiside 60 amper DRMos mosfetli.

Var. Aynı fiat.
Ancak bunlar aşırı güçlü anakrtlar. Biraz daha ucuzu.da var Tek farkı 14 faz olması. Elite olan 16 faz.Hiç farketmezç, Bunlar devasa güçler.. Her ikiside 60 amper DRMos mosfetli.

Aslinda abartılı kalır sanırım bizim kullanim senaryomuza. Rekabetci, hikayeli oyun ağırlıklı (şimdilik hikayeli daha çok) 2K 180hz ekranda oyun oynanacak. Öyle kurgu, edit, yayin mevzuları yok.
İşlemci de max 9700x olur sanırım.
Önce 850 m k anakartlarin tavsiye edildiğini gördüm. Sonra vrm yapısı vs yetersiz denilmiş ama her halikarda su senaryoda bu islemciye ve sisteme yeter gibi. Ne dersiniz?

Wifi olsa iyi olurdu ama ona da artik harici dongle, anten vs ayarlanir.

GPU 9070xt düşünüyoruz.
32gb ram...

Aslinda abartılı kalır sanırım bizim kullanim senaryomuza. Rekabetci, hikayeli oyun ağırlıklı (şimdilik hikayeli daha çok) 2K 180hz ekranda oyun oynanacak. Öyle kurgu, edit, yayin mevzuları yok.
İşlemci de max 9700x olur sanırım.
Önce 850 m k anakartlarin tavsiye edildiğini gördüm. Sonra vrm yapısı vs yetersiz denilmiş ama her halikarda su senaryoda bu islemciye ve sisteme yeter gibi. Ne dersiniz?

Wifi olsa iyi olurdu ama ona da artik harici dongle, anten vs ayarlanir.

GPU 9070xt düşünüyoruz.
32gb ram...
Kesinlikle 9700X için bu 2 ,X870 giga anakrt, aşırı fazla .
Microatx olarak,

En ucuzları sapphire ,ama içlerinde, azda olsa ,en güçlüsü,Sapphire.

Kesinlikle 9700X için bu 2 ,X870 giga anakrt, aşırı fazla .
Microatx olarak,

En ucuzları sapphire ,ama içlerinde, azda olsa ,en güçlüsü,Sapphire.
Sapphire Nitro+ B850M WiFi mAtx degil full atx ile MSI PRO B650-A WIFI arasindayim şu anda. Pek micro atx alasım yok.
MSI bir tik eski ama ses kodegi baya iyi ALC4080. Saphirede onu kısmışlar baya.

Sapphire Nitro+ B850M WiFi mAtx degil full atx ile MSI PRO B650-A WIFI arasindayim şu anda. Pek micro atx alasım yok.
MSI bir tik eski ama ses kodegi baya iyi ALC4080. Saphirede onu kısmışlar baya.
Ses kodeği sizce önemli ise o zaman durum değişir ,tabi. Ayrıca, MSI B650A PRO bu kartların hepsinin abisi,güç olarak. İşlemciye 80 amper SPS (en üst seviye) VRM yapısı ile,tomahawk ile aynı,1120 watt gönderebiliyor. Saphire,660 watt. MSI ,çıtayı en yükseklere çıkarmış,yani.

Geri