2. El Telefon Almak Mantıklı mı

Crousers

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba 2. elden 38 bin tl ye 2 ay önce alınmıs s25 edge telefon buldum temiz gözüküyor telefon merak ettigim konu 2. el telefon almanın herhangi bir riski veya dezavantajı varmı

2.El alırken yurtdışı cihazmı yoksa TR cihazmı ona göre alın. 2. El birazda şans işi uygun fiyatlı F/P cihazı bulmak gerekli..

2.El alırken yurtdışı cihazmı yoksa TR cihazmı ona göre alın. 2. El birazda şans işi uygun fiyatlı F/P cihazı bulmak gerekli..
tr cihazı hocam fatura ve garanti belgesi var sıfırı 52k cihazin ilanda 38k yazmıs ve 2 aylık cihaz ondan suphelendim aslinda ne olabilir diye

tr cihazı hocam fatura ve garanti belgesi var sıfırı 52k cihazin ilanda 38k yazmıs ve 2 aylık cihaz ondan suphelendim aslinda ne olabilir diye
Cihazı yakından kontrol ederek almak mantıklı olacaktır. 2.El ne de olsa bir problem çıkabilir muhtemelen. Dikkatli olmakta yarar var değerli kardeşim. saygılarımla.

telefonlar öyle hocam ekran kartını sıfırından 1 2k ucuza koyanlara alıştık o yüzden saçma geliyor ama 2. el telefon piyasası ölü. iphone hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde samsung telefon hocam normal yani o adam satamaz sıfırından 10k aşağı koymadıkça

Geri