Kendime Tablet Alıcam ama Alışveriş Yapamıyorum

baranngk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
vatan dolandırıcılık şüphesi diyor arayan yok uygulamada bişey yazmıyor param ziraatde ordan olmadı kendi enpara hesabıma attım o da olmadı almamda lazım bugün ful bununla uğraştım bu durumu nasıl çözerim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
vatan dolandırıcılık şüphesi diyor arayan yok uygulamada bişey yazmıyor param ziraatde ordan olmadı kendi enpara hesabıma attım o da olmadı almamda lazım bugün ful bununla uğraştım bu durumu nasıl çözerim
telefondan satın al vatanı arayıp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi çözümü yokmu ya bu durumun
böyle durumlarda genelde ya adresin ya telefon numaran yada mailiden oluyor değişik şekilde bende zara grubundan alışveriş yapamıyorum sebep açıklamıyorlar

telefondan satın almayı denedim sadece vatanda değil bir çok yerden denedim kabul etmiyo geçmiyo yani siparişi

gün içi fiyatı 50k oluyor ben yarın bankayı ararım o zaman bu durum uygulamadan falan çözülemez mi hiç

gün içi fiyatı 50k oluyor ben yarın bankayı ararım o zaman bu durum uygulamadan falan çözülemez mi hiç
bu saatte de aranıyor diye biliyorum. ziraatte sol üstte profil resmi var ona bas altta iletişim merkezi var ona bas arıyo. ya bu bankalar birbiriyle bi şekilde iletişim halinde galiba. biri şubeye çağırmaya başlayınca hepsi başlıyo. böyle şeyler direkt adına işleniyor galiba.

bu saatte de aranıyor diye biliyorum. ziraatte sol üstte profil resmi var ona bas altta iletişim merkezi var ona bas arıyo. ya bu bankalar birbiriyle bi şekilde iletişim halinde galiba. biri şubeye çağırmaya başlayınca hepsi başlıyo. böyle şeyler direkt adına işleniyor galiba.
hocam dediğin şeyi yaptım kartınızda bir işlem kısıtlaması yok falan dedi ama olmuyor yani anlamadım paramda kitli değil daha dün apple pencil pro geçtim mesela ama tableti geçemedim bir türlü sanal kart oluşturdum ama yine olmadı mağazadan al yapıyorum diye olabilir mi

Geri