Telefonun Bataryası Şişti Ne Yapayım

telefonu çarşamba günü almıştım o günden beri şarja takmamıştım çok kullanmadığımdan bugün telefonun şarjı bitti şarja takayım dedim sağlam olan soketde bozulmuş şimdide şarj almıyor telefon kafayı yicem
git paranı iste

adam verir mi ki 2 gün telefonu şarja takmadım şimdi diyecek sen bozdun bir de üstüne dükkanda azarlar diye korkuyorum
Bi abin falan var mı veya babanla beraber yaşıyor musun? Abiden kasıt tanıdık sözü geçen birisi de olur

Git güzelce konuş bence, gerekirse karakola falan gidersin hakkını ararsın bir şekilde
şansımı denicem bu arada yorumlarına baktım dükkanın bir kaç kişiye daha yapmış bunu sanırsam anlamadım

1786658989850.webp

1786659107658.webp

Redmi note 10 kullanan kişiye de üçkağıtçılık yapacak kadar şrfsiz olmasın insan

Redmi note 10 kullanan kişiye de üçkağıtçılık yapacak kadar ******** olmasın insan
Büyüğü küçüğü olmaz bu işin, dolandırıcılık dolandırıcılıktır. iphone 17 proya da yapsa aynı muameleyi görmeli. Ayrıca belki telefona para harcamak istemiyor olabilir

Git söyle knk istersen ayıplı iş yapmış onun çekinmesi lazım

Eğer cihaz sana sürekli sorun çıkarıyorsada satıp durumun yettiği düzgün çalışan bir cep telefonu alman da doğru olabilir

Git söyle knk istersen ayıplı iş yapmış onun çekinmesi lazım

Eğer cihaz sana sürekli sorun çıkarıyorsada satıp durumun yettiği düzgün çalışan bir cep telefonu alman da doğru olabilir
ilk defa böyle oluyor iyi bi telefona ihtiyacım yok şuanlık sadece instagramda iki üç video izleyip yatıyorum veya bi yere felan giderken bakınıyorum birde whatsapp kullanıyorum o kadar

Yaşın kaç bilmiyorum ama cep telefonu önemli bir cihaz bir sorunla karşılaşırsın veya biri sana ulaşmaya çalışır. Unutma cep telefonlarının Asli görevi iletişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,701
Üyeler
201,558
Son üye
toptanjo
Geri