Televizyon Alıcam Yardım Lazım

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
55000
Selamlar arkadaşlar,

55 inç bir televizyon arıyorum. Mağazada bakarken TCL 55C7K modelini gördüm, görüntüsü ve parlaklığı çok hoşuma gitti.
internette bakınca amazonda 55Q7C modeli 52k bunu almayı düşündüm. Vatanda 55C7K teşhir ürünü 49k

Aklıma takılan iki şey var:
  1. Bu modeli kullanan veya tavsiye eden var mı, memnun musunuz?
  2. 55Q7C-55C7K modeliyle aralarında kayda değer bir fark var mıdır, hangisini tercih etmek daha mantıklı?
Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Q7c orta sekment QD-Mini led Tv sidir, özellikleri iyidir.
Amazonda 52 k ya satılıyor,
C7k ile sadece ekran kaplamasi farkı var, diğer özellikleri aynıdır.
Teşhir yerine ayni özelliklerdeki 55q7c alınır.

hadi ya o vatanda gördüğüm siyah parlak ekran bunda yokmu şimdi dün sipariş geçmiştim amazondanda yinede teşekkür ederim bilgilendirmen için youtube videolarının altında yorumlarda hep gördüm zaten seni

Selamlar arkadaşlar,

55 inç bir televizyon arıyorum. Mağazada bakarken TCL 55C7K modelini gördüm, görüntüsü ve parlaklığı çok hoşuma gitti.
internette bakınca amazonda 55Q7C modeli 52k bunu almayı düşündüm. Vatanda 55C7K teşhir ürünü 49k

Aklıma takılan iki şey var:
  1. Bu modeli kullanan veya tavsiye eden var mı, memnun musunuz?
  2. 55Q7C-55C7K modeliyle aralarında kayda değer bir fark var mıdır, hangisini tercih etmek daha mantıklı?
Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!
acelen yoksa indirim takip et fiyatları çok yüksek o paraya alınmaz illa tcl olacaksa c7l indirimi takip et, c7k geçen senenin modeli ellerinde çok stok olmadığı için o modele indirim pek gelmez

Geri