❌İndirim Bitti! Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

@İsimbulamajim hocam forumda bin bir türlü insan var herkesin düşüncesi farklı ve düşünceler kolay kolay değişmez biliyorsun. Sen gönderini at geç çok kafana takma. Senin önerinle bir çok şey aldım ve memnunum. Monitör kasa fan ram vb başka şeyler de senin önerinle aldım memnunum.
 
Burayada atayım bari.

Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı ve Samsung A37'den çok daha iyi bir telefon, A36'yı ise tokat manyağı yapar.
Ekranı %100 DCI-P3 gibi muazzam özelliklere sahip, çerçeveleri çok ince, kavisli ve amiral gemilerinde kullanılan Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasına sahip. Bataryası 6500 mAh ve 100W şarj hızına sahip. Kamera sensörü OmniVision OV50E ve bu fiyatta çok iyi, ZTE Nubia RedMagic 11 Pro ve Xiaomi Mi 17T'nin sensörü. Samsung A36'nın IMX882/LYT600'nü delik deşik eder. 2. geniş açı kamerası OmniVision OV08F ve Nubia RedMagic 11 Air'de kullanılan bir sensör. Ön kamerası OmniVision OV32D sensörüne sahip, Poco F8 Ultra'nın sensörü ve 32 MP ancak 4K çekim bulunmuyor.
İşlemcisi Snapdragon 7s Gen 4, A37'nin Exynos 1480'ü ile denk, A36'nın Snapdragon 6 Gen 3'ün den çok daha iyi, %20 daha güçlü. Termal testleri mükemmel çıkmış (aşağıda var). Cihazda en üst seviye olan IPX9K suya ve IPX6 toza sertifikaları bulunuyor.
Son olarak 4 yıl Android, 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisine sahip. Tek eksisi UFS 2.2 olması. Ancak bu cihazlarda bildiğimiz UFS 2.2 yerine UFS 2.2C var. UFS 2.2'den çok daha iyi olsada UFS 3.1'in yanına yaklaşamaz.


Telefonun termal performansı mükemmel. Throttle hiç yapmıyor ve uzun süreli ağır termal teste rağmen 39 derece:



Bu telefon uzun süreli ağır termal testte bile muazzam performans sunmuş.
Benim için en önemlisi sıcaklık, x6 pro yanıyor çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

POCO X6 Pro var 4 gündür cihazım donup kapanıyo bidaha Çin olan hiçbişeyi almam
Bendede aynı cihaz var hiç memnun değilim ama bu konudaki cihaz mantıklı geldi poco m yazılımı daha hafifmiş bide ve ısınma sorunu yokmuş sanırım.
 
2 yıldır X6 pro kullanıyorum. uzun kullanımda ısınma harici herhangi bir sorun yaşamadım. sorun yaşayanlar telefonla ne yapıyorsunuz anlamıyorum. şarjda 12 saat oyun oynarsan ısınır da yanar da
 
bendede honor 200 var o namıssız da ısınıyor kaydırırken ısınmayan telefon yok sanırım
bende de honor 200 var yaklaşık 1.5 yıl oldu oyun oynarken ısınmıyor hocam instayı geçtim mersindeyim ve hani zorlayınca google maps falan açık olunca telefon haliyle yaniyor full parlaklıkta da öyle gündelik kullanımda elime aman aman böyle hissedilecek isi gelmedi
 



1) mi. comda yeni uyelere ozel 500tl indirimle beraber bu fiyat.
2) cihazin en buyuk falsosu ufs 2.2 ile gelmesi 3.0 olsa iyiydi.
3) telefonlar zamlanmaya basladigi icin zamaninda 17.999tlye satilan Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 'yi arayacağız gibi duruyor.
4) telefon ust limiti 25k olup a37ye alternatif arayanlar dusunebilir.
bu fiyatlara alınabilcek bir telefon mu
 
üründe lighthunter 800 kamera sensörü olduğu doğruysa kamera iyi denilemez mi?
denir ama poco yazilim tarafinda biraz daha gelişmeli. zamaninda 17.999tlye satilan tecno camon 30 pro 5g 12/512nin sony imx 890 kamerasi bundan daha iyi fotoğraf video cekiyordu mesela.
 
Geri
Top