Ağırlıklı olarak Cs2 ve rekabetçi FPS oyunları oynamak için yeni bir monitör alacağım. Bütçem dahilinde fiyatları neredeyse birebir aynı olan 3 model arasında kaldım.
Aklımdaki modeller şunlar:
Haftalardır Lenovo Legion 25-10 modelini almayı düşünüyordum ancak LG'nin bu yeni 300 Hz modeli ve piyasada rüştünü ispatlamış Samsung Odyssey G4 de aklımı çeldi.
Sizce CS2 özelinde aralarındaki panel kalitesi, overdrive başarımı, input lag ve ışık süzmesi kronik durumu göz önüne alındığında hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Kullanan, tecrübe eden veya panellerini kıyaslama şansı olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
Aklımdaki modeller şunlar:
- Lenovo Legion 25-10 (67D4GAC3TK): 320 Hz, Fast-IPS, 300 nits, Pivot Stand
- LG UltraGear 25G550B-B: 300 Hz, IPS, 1 ms GtG, 300 nits, Pivot Stand (2026 çıkışlı yeni bir model)
- Samsung Odyssey G4 (S25BG40 / G40H): 300 Hz, IPS, 1 ms GtG, 300 nits, Pivot Stand
Haftalardır Lenovo Legion 25-10 modelini almayı düşünüyordum ancak LG'nin bu yeni 300 Hz modeli ve piyasada rüştünü ispatlamış Samsung Odyssey G4 de aklımı çeldi.
Sizce CS2 özelinde aralarındaki panel kalitesi, overdrive başarımı, input lag ve ışık süzmesi kronik durumu göz önüne alındığında hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
Kullanan, tecrübe eden veya panellerini kıyaslama şansı olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!