Ps5 Satış İçin Fiyat Önerisi

BC_235

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba! Elimde kalın kasa PS5 Spider-Man Edition var. Temiz kullanılmış, kutusu duruyor, konsol ve kol sorunsuz çalışıyor. Piyasası nedir nasıl bir fiyat aralığında satışa koymalıyım?

Çift kol cdli 25e aldım 2 hafta önce kolun tanesi 2.elde 2.5 falan

Bro insanlar iyi niyetli olsa da buradaki yorumlara göre aksiyon alma. Sahibinden'e gir, ürününü arat. Ona göre kendin belirle. İlan koyarken bile Sahibinden sana ucuz fiyatını, ortalama fiyatını, tok satıcı fiyatını söylüyor. Ben de konu açtım 1 ay önce. Bilgisayarım ve ps4'üm ne kadar eder diye. Pc 12-13k anca eder dediler, 3-4 tane 15-16K teklif geldi verdim, ps4'ün 6-7K eder dediler 3 kişiden 9-10k teklif geldi verdim. Ve 5 gün bile durmadı ilanda her iki ürünümde. Demem o ki kimse senin malını senden iyi araştırmaz. Yazar geçer.

slim cdli çift kol şarj istasyonu bide spider man oyunlu 26ya aldım

Bro insanlar iyi niyetli olsa da buradaki yorumlara göre aksiyon alma. Sahibinden'e gir, ürününü arat. Ona göre kendin belirle. İlan koyarken bile Sahibinden sana ucuz fiyatını, ortalama fiyatını, tok satıcı fiyatını söylüyor. Ben de konu açtım 1 ay önce. Bilgisayarım ve ps4'üm ne kadar eder diye. Pc 12-13k anca eder dediler, 3-4 tane 15-16K teklif geldi verdim, ps4'ün 6-7K eder dediler 3 kişiden 9-10k teklif geldi verdim. Ve 5 gün bile durmadı ilanda her iki ürünümde. Demem o ki kimse senin malını senden iyi araştırmaz. Yazar geçer.
sahibinden de nasıl fiyat sorguluyoruz ya

Özel seri sahibindende çok fazla ilan olmadığı için buralara da yazıyım dedim, belki elinde olan veya satmış olan vardır diye. 25k yazan da var 34e koyan da, benim aklımda 30 vardı.

Geri