K.D.Yilmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
hayırlı olsun sevindim adınızamandrıll aldım
hayırlı olsun sevindim adınızamandrıll aldım
Hocam frenleri yarıya kadar boş aküsü yokusta 1 tik bayır aşağı 3 tik falan oluyor sabit değil birde arka tekerden sürtme gibi ses geliyor gaza basarkende pedallaykende arka frene azıcık bastığım zaman ses gidiyorhayırlı olsun sevindim adınıza![]()
hidrolik fren yok mu yapmaması lazım normalde montajda sıkıntı olmuş olabilir bende robusto premium aldım 1 ay oldu ben memnunum sadece frenleri hidrolik değil değiştireceğimHocam frenleri yarıya kadar boş aküsü yokusta 1 tik bayır aşağı 3 tik falan oluyor sabit değil birde arka tekerden sürtme gibi ses geliyor gaza basarkende pedallaykende arka frene azıcık bastığım zaman ses gidiyor
frenler çözülür diğerleri nedenhidrolik fren yok mu yapmaması lazım normalde montajda sıkıntı olmuş olabilir bende robusto premium aldım 1 ay oldu ben memnunum sadece frenleri hidrolik değil değiştireceğim
akü kısmı bendede problemli ilk açtığımda 5 diş gösteriyor sonrasında 3-2ye falan düşebiliyor bayır aşağı kontrol etmedim ama bayır aşağı giderken güç harcamadığından öyle gösteriyordurfrenler çözülür diğerleri neden
hocam ses sorunu sizdede var mıakü kısmı bendede problemli ilk açtığımda 5 diş gösteriyor sonrasında 3-2ye falan düşebiliyor bayır aşağı kontrol etmedim ama bayır aşağı giderken güç harcamadığından öyle gösteriyordur
gıcırtı sesi var bende bazen ama çabuk gevşiyor vidaları alyanla sıkman lazım gevşedikçehocam ses sorunu sizdede var mı
başkan sürtme sesi gibi ya arka lastikten geliyogıcırtı sesi var bende bazen ama çabuk gevşiyor vidaları alyanla sıkman lazım gevşedikçe