345 Allstar Alınır mı? Kullanan Arkadaşlar Var mı?

Hocam bir kaç farklı konudada buna cevap vermiştim detaylı şekilde ama bu sefer tekrar detaylara vs. Girmicem ve kısaca alınmaz

günümğzde internet gibi bir tek oloji varken istediğiniz kadar test sorusuna ulaşabiliyor ve özel ders alır gibi youtube da binlerce hoca arasında size en uygun olanı seçip konu dinleyebilir ve anlamadığınız şeyleride anlayana kadar en ufak ayrıntıya kadar Aİ’ya sorup öğrenebilirsiniz vs….

Bence dershaneler , ücretli internetten eğitimler (doping hafıza vs.) kitaplar (ki devlet zaten YKS hazırlık için okul kitapları dışında konu anlatım ve test kitapları ücretsiz olarak veriyordu benim zamanımda yani 2 sene önce) ve bu 345 gibi şeyler vs. Bana boş para israfı ve enayilik gibi geliyor şahsen

Şahsen çalılmak isteyen adam kendine hakim olup düzenli çalışıyorsa her türlü yapar bunlara gerek yok
He mesela ben hiç çalışmayı sevmediğim için ben Yapamadım o ayrı ama çalışsam 2 ayda derece yapabileceğimi de biliyorum
Hocam dediğiniz gibi olmuyor işte 0 ve ne yapması gerektiğini bilmeyen birisi için bu sistem gerekli ve enayilik olduğunu hiç düşünmüyorum uygulaması ikiz soru vermesi felan bence gayet öğretici bir şey olacaktır mantıklı bulamayabilirsiniz ama binlerce öğrenci bunu alıyor hiçbirinin enayi olduğunu düşümüyorum ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı iade ederim hocam ya 15 gün süresi var koçluğu felan herşeyi sömürürcesine denetim iade ederim

Son düzenleme:
Geri