Yardım Kasama Hangi Fanlardan Almalıyım ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Lian Li O11 Vision Compact Kasa kullanıyorum üst panel cam olarak kullanıyorum radyatör push pull şeklinde eski kasa fanlarımı sattım statik basıncı yetersizdi içeride düzgün bir hava akışı yapamıyordu şimdi 6 tane reverse 2 tane düz egzoz fan alacağım bütçem maksimum 6k aklımda Thermalright TL-UB36R modeli var kasada fanlar şu şekilde duruyor sizce çakma mı duruyor başka daha iyi estetik duracak fan önerileriniz varsa bekliyorum

Ekler

• IMG_0086.webp
    IMG_0086.webp
    167.5 KB · Hit: 48
  • IMG_0083.webp
    IMG_0083.webp
    135.8 KB · Hit: 50
Thermalright TL-M12QRW kullanıyorum ben kakashi

Thermalright TL-M12QRW kullanıyorum ben kakashi
Benim eski fanlarımdı hocam ama ilk versiyonlarıydı ilk versiyonlarının cfm değeri 41 statik basıncı 1.21 sizdekiler yeni versiyon cfm değeri 60 civarı statik basıncı da yüksek tekrardan aynı fanı almak istemiyorum

Benim eski fanlarımdı hocam ama ilk versiyonlarıydı ilk versiyonlarının cfm değeri 41 statik basıncı 1.21 sizdekiler yeni versiyon cfm değeri 60 civarı statik basıncı da yüksek tekrardan aynı fanı almak istemiyorum
doğrudur hocam bende olsam aynı fandan almazdım . AsiaHorse Nyota baktınızmı bu aralar çok görüyorum

• Maksimum Hava Akışı (CFM): 61.5 CFM
  • Statik Basınç: 2.16 mmH₂O

doğrudur hocam bende olsam aynı fandan almazdım . AsiaHorse Nyota baktınızmı bu aralar çok görüyorum

• Maksimum Hava Akışı (CFM): 61.5 CFM
  • Statik Basınç: 2.16 mmH₂O
Hocam onu da aldım iade ettim mecbur 6 tane reverse aldım ama 2 tane egzoz düz fan için stok yok 13 gün bekledim stok için ama kasayı kurmam lazım artık stoğun da geleceği yok gibi

Üst taraf cam değilmiş düzelteyim*

Thermalright yada Asiahorse istediğini al. Fan değerleri vasat olmadığı sürece çok sıcaklığı etkilemiyor. Ortam sıcaklığı daha ağır basıyor. TL UB iyi.

Son düzenleme:
evet hocam siyahta stok yokmuş çok güzel duruyor ama Asiahorse geçmeyi düşünmedim değil zaman zaman ne kadara sattınız siz fanları söyleye bilirmisiniz ?

evet hocam siyahta stok yokmuş çok güzel duruyor ama Asiahorse geçmeyi düşünmedim değil zaman zaman ne kadara sattınız siz fanları söyleye bilirmisiniz ?
4 bine sattım hocam 8 fanı şimdi fansız kaldım ne alacağımı bilmiyorum şu ilk yazdığım model çok hoş fotoğraftaki ama kasada güzel duruyor mu yoksa çakma mı duruyor anlayamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üst taraf cam değilmiş düzelteyim*

Thermalright yada Asiahorse istediğini al. Fan değerleri vasat olmadığı sürece çok sıcaklığı etkilemiyor. Ortam sıcaklığı daha ağır basıyor. TL UB iyi.
uygulamada tepeyi cam moduna almak için pro üyelik istiyor ondan öyle :) büyük ihtimalle Tl UB alacağım

Son düzenleme:
4 bine sattım hocam 8 fanı şimdi fansız kaldım ne alacağımı bilmiyorum şu ilk yazdığım model çok hoş fotoğraftaki ama kasada güzel duruyor mu yoksa çakma mı duruyor anlayamadım

uygulamada tepeyi cam moduna almak için pro üyelik istiyor ondan öyle :) büyük ihtimalle Tl UB alacağım
Sıvı soğutucu yan taraftaysa onu egzoz olarak kullan diğer taraflardan içeri hava aldır.

Sıvı soğutucu yan taraftaysa onu egzoz olarak kullan diğer taraflardan içeri hava aldır.
Yan tarafta egzoz olarak kullanırsam hava akışı tamamen değişir hocam işlemci sıcaklığı artar bi de pozitif basınç tersten olacağı için kasa daha çok tozlanır

1786749462593.webp
1786749483118.webp

iyi fiyata satmışssınız hocam , benim fan düzeni böyle o dediniz UB fan ben arka kısımda kullanıyorum extra olarak hava giriş sağlaması için

Thermalright TL-UB36R

1786749785343.webp

Maşallah hocam sistem harika valla ne alacam bilmiyorum ub çok iyi ama işte kimse o fanı vision compactta toplamamış bi gerçek görseydim daha iyi anlardım siyah renkte
1786750465407.webp

eyvallah hocam , şu tarz kasalar görüyorum son zamanlarda hoşunuza giderse .

Geri