2 gündür napıyorlarsa oyuna içinden geçtiler. Koskoca şirket oyunu bozmayı nasıl başarıyor, beceriksizler. Hep bu vanguard geldikten sonra oldu, hem oyunun içinden geçtiler hem milletin bilgisayarının.İlk başta oyundan attı bağlanmadı sonra şifrem doğru olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Şimdii de oturum açmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Sorunu çözebildinizmi adam akıllı arkadaşlarla maç atim diyorum 3 maç atıyorum 4. Maç atıyor dahada oyuna giremiyorum sil yükle yapıp anca giriliyorİlk başta oyundan attı bağlanmadı sonra şifrem doğru olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Şimdii de oturum açmıyor.
Alıntıyı görüntüle
düzelteyim diye oyunu sildiğimle kaldımBende valorantta girmeye çalışıyom bu hatayı veriyor gece vermiyodu şimdi vermeye başladı 2saat oluyo oyun giremedim falan bende mi sorun yoksa herkes de mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düzeldi şuan beyler valo lolede bı bakın
https://downdetector.tr/ bu siteden türkiye ve dünyadaki hangi servislerde sıkıntı var görebiliyorsunuz. şu anda riotun euw serverında sıkıntı var gözüküyor.İlk başta oyundan attı bağlanmadı sonra şifrem doğru olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Şimdii de oturum açmıyor.
Alıntıyı görüntüle