Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

rucukutu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
812
İlk başta oyundan attı bağlanmadı sonra şifrem doğru olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Şimdii de oturum açmıyor.
1786762162241.webp

İlk başta oyundan attı bağlanmadı sonra şifrem doğru olmasına rağmen yanlış şifre dedi. Şimdii de oturum açmıyor.
Alıntıyı görüntüle
2 gündür napıyorlarsa oyuna içinden geçtiler. Koskoca şirket oyunu bozmayı nasıl başarıyor, beceriksizler. Hep bu vanguard geldikten sonra oldu, hem oyunun içinden geçtiler hem milletin bilgisayarının.

bende 50 saattir ugrasıyorum ama olmuyor lolde bir sıkıntı var bir kaçgündür

dün sorun yoktu bende de bu sabah sorun var ama anlamadım. çözen var mı?

Bende valorantta girmeye çalışıyom bu hatayı veriyor gece vermiyodu şimdi vermeye başladı 2saat oluyo oyun giremedim falan bende mi sorun yoksa herkes de mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeldi şuan beyler valo lolede bı bakın

Bende valorantta girmeye çalışıyom bu hatayı veriyor gece vermiyodu şimdi vermeye başladı 2saat oluyo oyun giremedim falan bende mi sorun yoksa herkes de mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeldi şuan beyler valo lolede bı bakın
düzelteyim diye oyunu sildiğimle kaldım :D tekrar download

edit: düzelmemiş

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiçbir şey yapmayın. Sabah 6 dan beri uğraşıyorum. Çerezlerden, temp dosyalarına ve eski güncellemelere kadar temizlik yaptım, olmadı. Sil yükle yaptım olmadı. Alternatif internet ağları ile ilgili çözümler denedim bir bok olmadı. Kendileri düzeltsinler, Allah bilir yaptığım işlemlerden sonra bir sonraki güncelleme de ne hatası alacağım göreceğiz. Ben düzelene kadar oynamayacağım. İzinli günümde denk gelene bak.

açabilen görmedim şuan kickte falan bakıyorum herkeste sorun var tr sunucusu için geçerli ama sadece. beklemekten başka seçenek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,861
Üyeler
201,336
Son üye
aslan351
Geri