Iki Sistem Arasından Sizce Hangisini Almalıyım ?

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar selam oyun oynamayı seviyorum ama çok fazla oyanıyorum günlük en fazla 1 saat falan genel olarak yazılımla uğraşıyorum ve bu sisteme 2k 240hz bi monitör almayı düşünüyorum 360hz gerek duymuyorum sizce hangisini almayılıyım çok kararaız kaldım birisinde bronze psu var korkum var 5070ti olan sistemi 7 9700x ile topladım 121k civarı yaptı nasıl 106 topladılar anlamadım 98k olan sistemide ben kendim dizdim
https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/holiday-rtx5070ti/ düşünelim tartışalım sizce hangisi

Ekler

• IMG_7776.webp
    IMG_7776.webp
    121.1 KB · Hit: 28
arkadaşlar selam oyun oynamayı seviyorum ama çok fazla oyanıyorum günlük en fazla 1 saat falan genel olarak yazılımla uğraşıyorum ve bu sisteme 2k 240hz bi monitör almayı düşünüyorum 360hz gerek duymuyorum sizce hangisini almayılıyım çok kararaız kaldım birisinde bronze psu var korkum var 5070ti olan sistemi 7 9700x ile topladım 121k civarı yaptı nasıl 106 topladılar anlamadım 98k olan sistemide ben kendim dizdim
https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/holiday-rtx5070ti/ düşünelim tartışalım sizce hangisi
Tabi ki 5070 ti olan sistem, 100k verip 5060 ti lı bi sistem almak... 5070 ti lıyı alıp 2. elden PSU satar üstüne 2-3k koyar gönlündeki PSU yu alırsın o dert değil.
Bana asıl dert olan 5060 ti ın 37k olması.

Tabi ki 5070 ti olan sistem, 100k verip 5060 ti lı bi sistem almak... 5070 ti lıyı alıp 2. elden PSU satar üstüne 2-3k koyar gönlündeki PSU yu alırsın o dert değil.
Bana asıl dert olan 5060 ti ın 37k olması.
ya orası öyle 5060ti yerine 5070 de koyabilirdimde büyük bi ihtimal 5070tilık sistemi alıp parçaları hiç kullanmadan elden çıkartıp adam akıllı parçalarla değiştirmek olcak

240 ile 360 hz arasındaki farkı ayırt edebilecek çok az göz var o farkı ayırt ederim buna takılırım diyorsanız derdiniz oyun oynamak değildir :)

türkiyede artık sıfır sistem alınmaz elindeki para nakise kesinlikle 2.ele yönelmek çok büyük avantajına oluyor

yo hayır tam tersi taksitli bişeyler alıcam
taksitlide vade varkı yoksa iyi vade farkı varsa deymiyor üstüne gene taksitli artık avantajlı degil çünkü taksitli satılan ürünler zaten bu taksitli alıyor diye daha pahalıya satılıyor daha fazla ödüyorsun o avantajlı taksitli dönem biteli çok oldu

2. elde parçaların en az yarısı düzgün fiyata bulunamıyor. 2. el piyasası şu an çok saçma bir durumda.
bulunuyor güzel kardeşim aramasını bilirsen her türlü ürünü bulur alırsın forumda kaç kişiye topladık 2.elden sıfırın en az yüzde 35 daha altı fiyata yaptık sistemleri

paran cebinde nakit hazırsa pazarlıgını yapar güzelce sıfır ve 2.el karışık sistemini toplarsın geçer gider

taksitlide vade varkı yoksa iyi vade farkı varsa deymiyor üstüne gene taksitli artık avantajlı degil çünkü taksitli satılan ürünler zaten bu taksitli alıyor diye daha pahalıya satılıyor daha fazla ödüyorsun o avantajlı taksitli dönem biteli çok oldu
napim canımın o zaman site çek kabul ediyosa yazayım 100klık çek cepte sıcak para yoksa tek çare taksit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,562
Üyeler
202,647
Son üye
garibanadam
Geri