10.000 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

bursada 16 gb yok varda 20 k akıllı bir arkadaş 20 ye koymuş mantıklı(!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş nvidia diyor başka bir şey demiyor 5050 soruyordu bana fakat pek önermiyorum en iyisi 9060 xt 16 gb ya 2.el yada 0 almak yada idarelik geçiş için ekran kartı olarak 0 intel arc b580
illa nvidia olacaksa çokta seçeneği yok ya 4070 falan alabilir belki 6800/6800xt kafasında bir karttır saf güç olarak iyi teknoloji olarak 5060 kadar olmasada saf güç olarakta 5060dan iyidir vram olarakta +4 gb cepte durur

gerçi oda 20K'dan başlıyor valla bu devirde herhangi bir şey almak çok zor herşeyin fiyatı artmış 1 ay önceki fiyatla bugünün arasında dünya fark var

illa nvidia olacaksa çokta seçeneği yok ya 4070 falan alabilir belki 6800/6800xt kafasında bir karttır saf güç olarak iyi teknoloji olarak 5060 kadar olmasada saf güç olarakta 5060dan iyidir vram olarakta +4 gb cepte durur

gerçi oda 20K'dan başlıyor valla bu devirde herhangi bir şey almak çok zor herşeyin fiyatı artmış 1 ay önceki fiyatla bugünün arasında dünya fark var
4070 bulduk arkadaşa da işlem görmüş garanti bittiği için thermal putty vs macun yenileme yapılmış karta arkadaşta biraz kıl o konularda :D

amd daha geçen ay bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam 16 gbler hala 20-23 bandındaydı şimdi 25 üzeri

İntel Arc B580 de iş görür ama işte beklenti tamamen durum :D

Yorumlarda birisiyle 9000₺ PG anlaşmak üzere al bunu 9500e
ederinden fazla istiyor çoğu özellikle geçenki 10 k ya satıldığında çoğu kişi çekip satmaya koymuş itopyadan aldıkları B580 leri

Yorumlarda birisiyle 9000₺ PG anlaşmak üzere al bunu 9500e
valla hocam baktım ilanına adamın temiz ve yeni ürün ama bilmediğimiz bir durum varsa bilemem :D vakit yok diye satıyormuş alalı sanırım bir kaç ay oldu tahminimce kişi itopyadan aldı indirimdeyken

Son düzenleme:
İntel Arc B580 de iş görür ama işte beklenti tamamen durum :D

ederinden fazla istiyor çoğu özellikle geçenki 10 k ya satıldığında çoğu kişi çekip satmaya koymuş itopyadan aldıkları B580 leri

valla hocam baktım ilanına adamın temiz ve yeni ürün ama bilmediğimiz bir durum varsa bilemem :D vakit yok diye satıyormuş alalı sanırım bir kaç ay oldu tahminimce kişi itopyadan aldı indirimdeyken
Mümkün. Detayları konuşmak lazım almadan önce.

hocam arkadaşa 15650 ye 5060 galax yakaladım da alınır mı sizce 0 ları 18-19 falan yada teklif olarak ne versek hakkıdır ?

hocam intel arc b580 alınır ama kullanıcının ne beklediğine bağlı aşırı beklentide olursan üzer kart sistemden dolayı
5060 alınmaz o paraya sadece teknoloji var 5000 serisi diye 19 20lere 4070 var teklifle 3k falan daha düşer

Geri