Yardım RTX 5070tı Laptopum 2. Elde Ne Kadar Eder Sizce

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,594
6 sene önce yoktu böyle bir marka adam akıllı uzun kullanım testi olmayan bir markaya 100 bin tl üstü bir para bağlamak mantıklı değil
GameGaraj güzel marka hocam. Kullanıcısı az değil ve düzgün kullanım testi de var. Sizin laptop yerine ben de bunu alırdım. 90K'ya düşmediğiniz sürece sizin laptopu almayı düşünmezdim.

GameGaraj güzel marka hocam. Kullanıcısı az değil ve kullanım testi de var. Sizin laptop yerine ben de bunu alırdım.
Pazarlık payı bıraktım bir nebze 90-92 civarına bırakmayı düşünüyorum 20 binlik bir overpay az bir para değil bu bütçede onun dışında çok katılamıyorum gamegaraj konusuna ben 5000 serisinden önce görmedim bu markayı 3000 serisiyle üretime başlamış. yalnızca 2 nesildir üretim yapan bir firmaya orta-üst düzey sistem parası bağlamak bana mantıklı gelmiyor müşteri hizmetleri nasıldır laptop'u aldığım dönemde araştırdım herhangi bir modeline harbili bir uzun kullanım testi bulamadım. Bulsam ve içime sinse 2-3k overpay ile 5080 modelini alacaktım ama risk almak istemedim şahsen

birazcık pahalıya koymuşsun bence birazcık düşür ondan sonrada pazarlıkla düşer 89-90 a gider muhtemelen

birazcık pahalıya koymuşsun bence birazcık düşür ondan sonrada pazarlıkla düşer 89-90 a gider muhtemelen
95 küsüre düşürüp 90-92 civarına satmayı düşünüyorum bende teşekkür ederim öneriniz için

6 sene önce yoktu böyle bir marka adam akıllı uzun kullanım testi olmayan bir markaya 100 bin tl üstü bir para bağlamak mantıklı değil
Ama 2. El cihaza bağlamak mantıklı öyle mi? Enteresanmış. Ben 0 gamegaraj tercih ederdim

Gamegaraj alacağım bende rakamların biraz daha düşmesini bekliyorum. @Rickkyy hocamın da tavsiyesi ve deneyimleri doğrultusunda gamegaraj en mantıklısı, şişirilmiş isimlere bu kadar rakam vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,599
Üyeler
201,518
Son üye
Turkishkaz
Geri