Tamam sen gerçek hayatta tanışmak istersen üstte mesaj kutusu orda. Reşit olmayan çocuklara sanalda ağır küfreden eleman. Ben zaten sodayı falan pipetle...
Valla toslamak istiyorsan üstte mesaj kutusu var yaz çok zor değil, bi çayımızı içersin. Sana özel olarak öğretirim reşit olmayan bir çocuğa küfretmenin ne...
Valla tevekkül'ün ismini bilseydinde keşke öyle akıl verseydin. Bizde zannediyordukki namaz kılıp gökten yarış arabası insin bizim olsun diye dua edince...
Bence beyazı etmez ya siyahı olsa tamamda. Etmezdende kastım tam bu fiyatı etmez demek değil bu arada alınır fakat bu fiyatlara kablosuz düşürülüyo artık...
Konuya gelen yorumlar ;
Birisi daha 8'e giden çocuğa küfretmiş.
Öbürleri yok yapamazsın, yok edemezsin, yok meslek lisesine gidenden adam olmaz, yok budur...
Aksine küçük fan yüksek devire hızlı girer, büyük fan ise yüksek devire daha yüksek derecede girer. Mesela boştayken bu fan ömrü olarak çok fark oluşturur.
Ben meslek lisesi çıkışlıyım. Bölüm birincisiydim. Benim okulum semt okuluydu bir öğrenci sırf bir kız için birisini dâhi öldürdü. Ben mezun olalı oluyor...
Onun için şeye dikkat et. Şimdi bazı okullar var. Senin mesela okulunda selamını bile almayacağın dallama tipler var. Heh onları işte sırf okula gitsin diye...
Laptop soğutucusuna göre kullanımda 12 dereceye kadar fark alırsın. Bu rakam biraz abartı gelebilir, fakat 12 derece farkta kalmaz tepe değer verdim...