Yardım Hangi Laptop Sogutucusunu Almaliyim ve Termal Macun/Pad Onerisi.

hocam o taktigi uygulamaktayim zaten. ALtini kaldirmak ile normal duz sogutucular arasindada cok bir performans farki olmadiginin bilincindeyim. Ancak bu vakum etkisi yaratan sogutucularin iyi performans verdigi sogutayi iyi yonde etkiledigine yonelik yorumlar cok gordum. Ayriyetten mx7 surulu zaten cihazda ancak pump out oluyorlar sorun bu. O sebeple faz degisimli pad uygulayacagim. Eger vakumlu sogtucular hakkinda bilginiz varsa paylasabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizin bir bilginiz var mi acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdir hocam tesekkur ederim
Laptop soğutucusuna göre kullanımda 12 dereceye kadar fark alırsın. Bu rakam biraz abartı gelebilir, fakat 12 derece farkta kalmaz tepe değer verdim. Genelde fark 6,7 derece olur çok uzun sürede 5 dereceye sabitleyebilir. Fakat o 5 derece bile laptop için yükte sabit şekilde çok kritik. Mesela işlemcin throttle yiyorsa, soğutucun düzgünse yemez. Sadece onun için bile alınır. Arkadaşı anlıyorum dandik soğutuculardan kullanmış. Bu arada pahalı soğutucularında çoğu dandik deepcool vs. boş marka satıyor. Onları bende kullandım, onları alacaksan evet soğutucu çöp. Tek verim alacağın soğutucu iets tiplemesindeki soğutucular.

Laptop soğutucusuna göre kullanımda 12 dereceye kadar fark alırsın. Bu rakam biraz abartı gelebilir, fakat 12 derece farkta kalmaz tepe değer verdim. Genelde fark 6,7 derece olur çok uzun sürede 5 dereceye sabitleyebilir. Fakat o 5 derece bile laptop için yükte sabit şekilde çok kritik. Mesela işlemcin throttle yiyorsa, soğutucun düzgünse yemez. Sadece onun için bile alınır. Arkadaşı anlıyorum dandik soğutuculardan kullanmış. Bu arada pahalı soğutucularında çoğu dandik deepcool vs. boş marka satıyor. Onları bende kullandım, onları alacaksan evet soğutucu çöp. Tek verim alacağın soğutucu iets tiplemesindeki soğutucular.
konuda gonderdigim sogutucu iyi mi peki hocam ?
Bir sogutucu tavsiyeniz var mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri