yoğurtluTANTUNİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka öneriniz var mı ıps panel olarak?Asus en iyisi onu al bence
Başka öneriniz var mı ıps panel olarak?Asus en iyisi onu al bence
miniled bütçemi aşıyor ve 2k arıyorum
Mini-led mevcut eğer düşünürseniz bu fiyata
1080p olarak da şu var:
Ben şimdi burada önerdim ama almadan önce biraz araştırsanız daha iyi olur sırf mini-led diye attım.
Bunun pivot hali var VG27AQL5A biraz daha iyi parlaklığa sahip.Başka öneriniz var mı ıps panel olarak?
Standa gerek yok hocam bende NB F80 var zaten. Asusun arka kapağında da vesa desteği olduğunu düşünüyorum. Asusun özelliklerine rakip bende bulamadım pek. Amazon gönderici bir de satıcı da aynı şekilde iade sorunsuz olur olası ölü pixel durumunda.Bunun pivot hali var VG27AQL5A biraz daha iyi parlaklığa sahip.
Başka öneri olarak G27Q2 gaming gecesinde 8k ya düştü o alınabilir. İndirim bekle 8k ya alabilirsin. Ama 9-10k bütçede Asus 2k ıps olarak rakipsiz.
hocam bende 2 monitör arasında kaldım siz asusa mı karar verdiniz şimdiStanda gerek yok hocam bende NB F80 var zaten. Asusun arka kapağında da vesa desteği olduğunu düşünüyorum. Asusun özelliklerine rakip bende bulamadım pek. Amazon gönderici bir de satıcı da aynı şekilde iade sorunsuz olur olası ölü pixel durumunda.
evethocam bende 2 monitör arasında kaldım siz asusa mı karar verdiniz şimdi
Hocam memnun musunuz peki?
daha gelmediHocam memnun musunuz peki?
Gama takibi kötü. Hazır srgb modu yok. Tek bir overdrive modu yok. Kötü değil ama daha iyileri varYeni aldım tavsiye ederim.
LG UltraGear 27G610A-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 200 Hz
Sana oled lazım demedi demeAttığın asusu kullanıyorum alınır görüş açısı va panel gibi ama ayıktırayım mat kaplamasından herkes şikayetçi